уторак, 9. јануар 2018.

Vesti iz FK JEDINSTVO Vlajkovac

Za sagovornika smo imali prvog stratega i trenera Batu Rakočevića.

 

      Vlajkovačko Jedinstvo je završilo jesenji deo prvenstva Prve južnobanatske lige na solidnom desetom mestu sa osvojenih 19 bodova. Ni malo ni mnogo, s obzirom da prvoplasirani Bak ima 39 a zadnjeplasirana Jugoslavija 8. Vlajkovčani su na sredini tabele sa polovičnim učinkom što se tiče pobeda, poraza i nerešenih. Ukupno imaju pet pobeda, četiri nerešene i šest izgubljene utakmice. Sve pobede su ostvarene kod kuće, uz jedan nerešen i dve izgubljene. U gostima otkinuli su samo tri boda, to jest imaju tri podele bodova i četiri izgubljene. Gol razlika je negativna, -6.

  
KAKVE SU TRENUTNE AKTIVNOSTI U KLUBU ?
      - U klubu se trenutno ništa ne dešava. Odmor u pravom smislu te reči. Trenutno su svi  igrači, stručno rukovodstvo na zimskom raspustu.

IGRAČKI KADAR? IMA LI NEKIH PROMENA? DA LI JE NEKO DOŠAO, OTIŠAO ?
      - Ekipa je ostala ista na okupu. Uprava je od danas krenula u pregovore sa nekoliko novih igraca, koji su interesantni za nas.  Nadam se da ce se uskoro to resiti i da ce potpisati za nas. 

KADA POČINJU PRIPREME ZA PROLEĆNI DEO PRVENSTVA ?
      - Pripreme pocinju u subotu 3. februara. U pocetku ce se trenirati i u sali "Varnica" u Vrscu i napolju na nasem stadionu. 

DA LI ZNATE PROTIVNIKE ZA PRIPREMNE UTAKMICE
      - Jos nemam informaciju o zakazanim pripremnim-prijateljskim utakmicama.

Нема коментара:

Постави коментар