недеља, 21. јануар 2018.

Фудбалски савез Војводине почетак и ове године обележио уручењем опреме клубовима

У просторијама Фудбалског савеза Војводине је данас била свечана атмосфера. Наиме, у наставку акције помоћи клубовима данас је, као вид донације, уручена спортска опрема свим женским фудбалским клубовима и клубовима малог фудбала који се налазе на територији Војводине.

Опрему за 12 клубова женског фудбала и 18 клубова малог фудбала клубовима су уручили Драган Симовић, председник ФСВ, Мирко Дуброја, потпредседник ФСВ, Горан Драча, заменик председника ФСВ и Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.

У име свих клубова руководству ФСВ се захвалио Зоран Арсић из ЖФК “Спартак” (Суботица) нагласивши да је ово светао пример у данашњем фудбалу и пожелео руководству ФСВ још оваквих и сличних акција сматрајући да је то прави пример како се један одговоран савез опходи према свом чланству.

Пре ове свечаности одржан је и састанак руководства савеза са председницима подручних фудбалских савеза и ФСГНС на којем је председник Такмичарске комисије ФСВ Миодраг Радаковић присутнима образложио жељу да се на територији ФСВ промени систем такмичења.

У овом првом контакту на ову тему изнето је неколико предлога за промену система такмичења, а свеобухватна јавна расправа се очекује на пролеће када би на крају сезоне могао да буде донешен и коначан предлог.






Нема коментара:

Постави коментар