уторак, 30. јануар 2018.

У Србобрану одржанa завршна селективна утакмица у футсалу

У недељу 28.01.2018. гопине, у организацији КМФ “Србобран”, одржана је последња селективна утакмица Футсал трунира 6 фудбалских савеза који чине Фудбалски савез Војводине и у којој су се састале екипе састављене од ПФС “Зрењанин и ПФС “Панчево” са једне стране против екипе састављене од ПФС “Суботица и ФСГ Нови Сад са друге стране.

У обострано квалитетној утакмици, победила је екипа Зрењанин/Панчево резултатом 6:4, а стрелци су били Шаренац (2), Аранитовић (2а), Чигоја и Раденковић за победничку екипу, а Бајић (2), Маројевић и Кудрић за поражену екипу.
Тренери који су задужени за селектирање и помоћ селектору Дамјановић Дејану, имали су шта да виде, а и сам селектор је био присутан.

Након утакмице, одржан је радни састанак тренера, селектора и координатора активности Чочић Сеада, те је одређен шири списак репрезентативаца на ком се налазе:
ГОЛМАНИ: Томић Слободан, Радић Ђуро и Бабин Боривој
ИГРАЧИ: Живанов С., Шаренац Н., Аранитовић И., Раденковић Д., Чигоја А., Миловац Стојан, Миловац Слободан, Трајчевски В,, Лукач Д., Николић Чедомир, Бајић С., Маројевић Б., Беловић А., Живкуцин М., Кудрић Н. и Пеленгић М.

Изузетан допринос овој селективној активности дали су организатори утакмица КМФ “Србобран”, КМФ “САС” и тренери који су обезбедили превоз и долазак репрезентативаца. Општи је утисак да овакве утакмице и манифестације  недостају, поготово у зимском периоду када је пауза између два дела првенства. Такође је констатовано да је Фудбалски савез Војводине апсолутно имао слуха за ову манифестацију и да је начињена веома битна ствар за развој футсала у покрајини.

Очекује се у најскоријој будућности да ова репрезентација (испод 25 година) почне да игра и званичне утакмице.

Нема коментара:

Постави коментар