уторак, 23. јануар 2018.

У Србобрану и Зрењанину одржане селективне утакмице у футсалу

У недељу, 21. јануара 2018. године  одржан је први део селективних утакмица турнира селекција у футсалу 6 фудбалских савеза који чине Фудбалски савез Војводине, и то: у Србобрану су играли ПФС Суботица и ФСГ Нови Сад, резултат је био 6:2 у корист Новосађана, а стрелци су били Јовановић Александар (два погодка), Маројевић Богдан (два погодка), Васић Драгољуб и Николић Чедомир, док су стрелци за Суботичане били Икрашев Борислав и Јурошевић Филип.

У Зрењанину су, у одличној утакмици која је личила на праву првенствену, снаге одмерили футсалери ПФС Зрењанин и ПФС Панчево, а резултат је био 5:4 за Зрењанинце. Стрелци за домаћу екипу су били Живанов, Радин, Делић, Шаренац и Аранитовић, а за Панчевце Вучковић, Трајчевски, Борковић и Лукач.

И ова акција се показује као прави погодак.

Следеће недеље, у Србобрану ће се одиграти селективна утакмица од екипе, састављених из ових утакмица (игране у Србобрану и Зрењанину), тако да ће селектор Дамјановић Дејан, са сарадницима Шћепановићем,Мирицким и Варађаном, одабрати играче који ће чинити окосницу футсал репрезентације Војводине, а определење селектора и његових сарадника је да то не буду играчи старији од 25 година.




Нема коментара:

Постави коментар