недеља, 31. децембар 2017.

Vošini klinci osvojili pobednički pehar u Banatskom Karlovcu

Povodom četiri godine rada FK Karsdorf, u sportskoj hali u Banatskom Karlovcu i pred oko 300 gledalaca, organizovan je dečiji turnir.
Na ovom zanimljivom takmičenju učestvovale su selekcije dečaka rođenih 2007. godine i to iz beogradskog Partizana, novosadske Vojvodine, Dinama iz Pančeva, Servera iz Vršca, kao i domaći sastavi Karsdorfa i Proletera.
Posle razigravanja po grupama, u finalu su igrale dve nepobeđene ekipe – Vojvodina i Server. U prvom poluvremenu Novosađani su poveli s dva gola razlike, pogocima Sebastijana, a u drugom delu Vrščani su opsedali gol crveno-belih. Na njihovu žalost, uspeli su da samo jednom zatresu Vošinu mrežu, a pogodak je postigao Kojić.
U susretu za treće mesto igrali su Partizan i Dinamo, a Beograđani su deklasirali Pančevce s čak 9:1. U listu strelaca kod crno-belih upisali su se Mitanovski, Cupić, Petričević, Korupanj (dva puta), Mijić, Andrić (dva puta) i Predojević, a počasni pogodak za Pančevce postigao je Vereš.
Pobedniki pehar i prvo mesto, dakle, pripali su ekipi Vojvodine (trener Perić), pehar i medalje za drugo mesto osvojili su dečaci iz vršačkog Servera (treneri Rankov i Gerga), a treće je pripalo Partizanu (trener Tešović).
Za publiku je posebno zanimljiv bio susret između dve domaće ekipe. koje su igrale za pšeto, odnosno šesto mesto. Golom Toševskog, pobedio je Karsdorf. Za najboljeg igrača proglšen je Novosađanin Andrej Savić, nabolji strelac bio je Vasilije Mitanovski iz Partizana (četiri gola), a za najboljeg golmana proglašen je Vrščanin Ognjen Vukos.
Susrete su, bez ijedne primedbe, vodili sudije Dimitrije Jović i Stefan Radivoje iz Alibunara, a direktor i vlasnik Karsdorfa Mika Aleksić istakao je da su svi učesnici bili zadovoljni gostoprimstvom i oranizacijom.

Нема коментара:

Постави коментар