уторак, 26. децембар 2017.

Одржан новогодишњи коктел Фудбалског савеза Војводине

Фудбалски савез Војводине је календарску годину завршио новогодишњим коктелом који је одржан у ресторану “Аласка барка” на Рибарском острву у Новом Саду. Уважени гости овог скупа чији су домаћини били председник Драган Симовић и генерални секретар Миодраг Цвијић, између осталих, били су Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину, Јован Шурбатовић, генерални секретар Фудбалског савеза Србије, Илија Петковић, легендарни фудбалер и бивши селектор репрезентације, Милорад Мажић, један од најбољих светских фудбалских судија, као и остали бројни и уважени појединци из фудбалског миљеа АП Војводине и Србије.


 Председник ФСВ Драган Симовић истакао је да је иза Фудбалског савеза Војводине веома успешна година и да ће се све учинити како би наредна била још боља и успешнија.
Генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић нагласио је, такође, да је иза Фудбалског савеза Србије једна изузетно успешна година која је обележена сјајним резултатима и, као шлаг на торту, пласманом репрезентације Србије на Светско првенство 2018. године у Русији.


 Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез је рекао да је Фудбалски савез Војводине највећи спортски савез на територији Војводине и да је он локомотива која у светлу спортску будућност вуче и све остале спортске гране у покрајини.



Један од најбољих светских фудбалских судија Милорад Мажић је истакао да му је посебно драго ово признање јер долази од матичне организације и захвалио руководству ФСВ које несебично улаже у развој фудбалског суђења у Војводини.



Плакете Фудбалског савеза Војводине компанијама и појединцима који су значајно допринели развоју фудбалског спорта у оквиру ФСВ и које је добитницима уручио председник ФСВ Драган Симовић, добили су:
Фудбалски савез Србије
Покрајински секретаријат за спорт и омладину
Факултет за спорт и физичко васпитање у Новом Саду
Завод за спорт и медицину спорта Војводине
Компанија “Карин комерц”
Радио-телевизија Војводине
Ђорђе Ивановић, фудбалер ФК “Спартак” (Суботица)
Емил Роцков, фудбалер ФК “Војводина” (Нови Сад)
Мирослав Бјелош, фудбалер ФК “Бачка” (Бачка Паланка)
Кристијан Жупић, најперспективнији фудбалер
Александар Веселиновић, тренер ФК “Спартак” (Суботица)
Мацо Бзовски, новинар
Драган Новаковић, преседник Комисије за безбедност ФСВ
Борко Вукосав, један од најбољих спортских лекара у Србије
Милорад Мажић, један од најбољих светских фудбалских судија

Нема коментара:

Постави коментар