среда, 6. децембар 2017.

OFK BANAT VRSAC (SENIORSKI TIM)

OFK Banat je u svojoj debitantskoj sezoni zavrsio jesenji deo MOL Vrsac~Bela crkva na 7.mestu u konkurenciji 10.kubova, sa ucinkom  2 pobede 5 poraza i 6 osvojena boda.
Medjutim nama je ova sezona bitnija po tome sto smo oformili seniorsku ekipu za koju ce u buducnosti nastupati i kaliti se mladi igraci iz nase skole OFK Banata.

Kao sto je i svaki pocetak tezak tako je bio i ovaj nas, tesko je oformiti tim, dovesti igrace koji ce igrati volonterski kada je poznato da klubovi iz okolnih mesta placaju igrace.Zato smatramo da je ova jesenja polusezona zavrsena uspesno za nas , jer polako smo krenuli ka svome cilju.
Ovim putem bih se zahvalili grupi iskusnih i najstarijih igraca koji su se aktivirali iz "fudbalske penzije" prepoznali nasu pricu i dali svoj veliki doprinos timu i klubu (Resanovic,Stajic,Salapura,Njagojev), kao i grupi igraca koja po svojim kvalitetom i godinama moze da nastupa u visim rangovima nego sto je ovaj nas (Stosovic,Stanivukom,Carapic,Orc).
Veliki doprinos su dali i mladi igraci, deca ovoga kluba i povratnici u isti...Brekic,Jovicic,Kidzin i Milijanovic.Posebno bih istakli nase kadete i omladince koji su debitovali u seniorskoj konkurenciji(Krneta,Mijailovic,Vinu,Momirov,Kolozare,Nikolic,Nedovic,Kracun,Pastor,Kljajin,Murgic).Kapiten tima je bio Zvezdan Murgic (2000 g.), dok je ekipu sa klupe predvodio Vladimir Njagojev koji je imao veliku pomoc Savice Kusickog (trenera u nasem klubu).
Svoj doprinos "iz senke" ali veoma znacajan dao je i predsednik Dragan Nedeljkovic KEC.


Нема коментара:

Постави коментар