петак, 16. јун 2017.

POSLEDNJI DANI:

Kadeti odigrali vrhunski, FK Vršac ima pionirskog reprezentativca

jun 16, 2017
POSLEDNJI DANI: Kadeti odigrali vrhunski, FK Vršac ima pionirskog reprezentativca
Kadeti Fudbalskog kluba Vršac, u poslednjim danima postojanja ovog kolektiva sa tradicijom dugom skoro 105 godina, igrali su nerešeno 3:3 sa kadetskom reprezentacijom Topličkog okruga. Utakmica je odigrana u izuzetno jakom ritmu, treneri obe ekipe bili su prezadovoljni viđenim, kao i publika.
Pioniri FK Vršca bili su treći u Kvalitetnoj ligi Vojvodine, kao i kadeti i omladinci. Omladincima je oduzeto šest bodova, jer je četvrtoplasirani Proleter iz Zrenjanina, dva kola pre kraja istupio iz takmičenja. Da im nisu uzeli bodove bili bi prvi i igrali bi plej of za ulazak u Prvu kvalitetnu ligu Srbije. Bili bi u rangu sa Crvenom Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim...FK Vršac je mogao da ima svoju budućnost.
Takođe, FK Vršac se ovih dana pohvalio i da u svojim redovima ima pionirskog reprezentativca Srbije. To je Vojin Radisavljević. Gde li će ovaj perspektivni momak trenirati i igrati od jeseni?
fk vs
Gde će igrati igrati drugi Vrščani, vrhunski talenti, pioniri, budući kadeti...Jovanov, Kirka, Lukić, Cimeša, Borojević...reprezentativci Vojvodine!?
FK Vršac je nedavno uputio apel privrednicima Vršca za pomoć, kako se najstariji sportski kolektiv u Vršcu ne bi ugasio. A u tešku situaciju došao je zbog katastrofalnog rada prethodnog rukovodstva, koje im je u amanet ostavilo jednu štucnu i milionske dugove.
- Iscrpeli su nas sudski sporovi i preveliki dugovi koje je ostavilo bivše rukovodstvo. Samo jednu presudu platili smo oko dva miliona dinara. Sad su stigli i sudski troškovi, a nadoknadu traži i "naš" advokat koji je dozvolio da izgubimo, iako u presudi piše da se igrač povredio zbog lošeg terena. A FK Vršac nije tada bio zadužen za održavanje terena. Plaćamo sve što su drugi pogrešili... ali sada je kraj, kaže predsednik FK Vršac Dragan Veličković.
Na apel FK Vršca niko od privrednika/dobrotvora nije odgovorio. Slali su im i dopise, molbe, pisma... Privrednici su zauzeti i nemaju vremena ni da ih pročitaju, niti da saslušaju sportiste čiji roditelji, braća, sestre, rođaci, kumovi...rade u njihovim bogatim kompanijama.
Oko 300 dece, omladinaca, fudbalera, tražiće novu sredinu za utakmice i treninge. Nemaju više načina da nastave sa radom. Fudbalski klub Vršac najverovatnije će u narednoj sezoni igrati najniži rang takmičenja ili se neće uopšte takmičiti.

Нема коментара:

Постави коментар