уторак, 13. јун 2017.

Одржана конференција за медије поводом финалне утакмице Купа Војводине


У просторијама Фудбалског савеза Војводине је одржана конференција за медије поводом одигравања финалне утакмице Купа Војводине која се игра 14. јуна 2017. године у Новом Саду на стадиону „Карађорђе“ са почетком у 17,30 часова.

Велики број представника “седме силе”, као и представнике учесника финалне утакмице, поздравио је генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић који је присутне упознао са свим детаљима везаним за организацију саме утакмице. Поготово је истакао сјајну сарадњу са ФК “Војводина”, представницима полиције, обезбезбеђења … али, наравно, и са клубовима учесницима овог великог догађаја. Захвалио се и представницима медија који су на сјајан начин испратили и подржали одигравање ове утакмице.
Испред ФК “Динамо 1945” из Панчева медијима су се обратили председник клуба Јованчевић Ненад, тренер Ђокић Душан и капитен екипе Каранфиловски Иван, док су се испред ФК “Борац” из Шајкаша медијима обратили председник Божић Драган, тренер Церовић Ненад и капитен Попин Никола.
 Председник ФК “Борац” из Шајкаша Божић Драган посебно се захвалио Фудбалском савезу Војводине на овако пожртвованој и преданој организацији ове утакмице истакавши да је на овај начин Фудбалски савез Војводине показао свима како се брине о фудбалу на свим нивоима, како се води рачуна о својим клубовима и како се на прави начин утиче на афирмацију фудбалске игре и у условно речено “малим срединама”. Такође је истакао да се из Шајкаша и околних места очекује долазак преко хиљаду гледалаца, а има информацију да ће толико гледалаца бити и из Панчева и околине, и да је управо онда то прави показатељ ове афирмативне мисије коју води Фудбалски савез Војводине.

Нема коментара:

Постави коментар