уторак, 6. јун 2017.

FK Vršac

FK Vršac završava sezonu izuzetnim rezultatom, uprkos opstrukcijama

Autor :  jun 01, 2017

FK Vršac završava sezonu izuzetnim rezultatom, uprkos opstrukcijama
Fudbalski klub Vršac u sezoni 2016/17, kao član Srpske lige Vojvodina, ostvario je jedan od najboljih rezultata u istoriji. Pred njima je poslednje kolo, 03. juna dočekuju Radnički iz Zrenjanina. Ukoliko pobede, imaju šanse da prvenstvo završe na šestom mestu.

Predsednik FK Vršac Dragan Veličković kaže da je ponosan što je gradski klub, sa tradiciom dužom od 100 godina, klub svih Vrščana, ostvario veliki rezultat uprkos brojnim problemima koji su ih pratili.
- Uz podršku Grada Vršca, ali sa minimalno sredstava zbog ozbiljnih milionskih dugovanja koje nam je u nasleđe ostavilo bivše rukovodstvo i njihvoi advokati koji potražuju sredstva uprkos činjenici da su izgubili sporove, kao i opstrukciju pojedinih trenera mlađih kategorija koji su mislili da je njihov lični interes iznad kluba i naše dece, uspeli smo da ostvarimo odličan rezultat, kaže Veličković.
On dodaje da FK Vršac priprema višegodišnju strategiju razvoja i da je cilj plasman u više rangove takmičenja, u kojima se ovaj gradski klub nikada jije takmičio.
- U izradi je strateški dokument koji će Vršcu doneti stabilan razvoj i mesto koje u svetu fudbala zaslužuje naš Grad. Pozivamo ljubitelje sporta, ugledne vršačke privrednike i sve ljude dobre volje, da stanu uz nas i da zajedno stvorimo prosperitetan razvojni centar, istakao je Veličković.
FK Vršac se javno zahvalio svim igračima koji su branili boje kluba u ovoj sezoni. To su Sava Mugoša, Strahinja Bačanin, Dragoslav Sremčević, Nikola Banjac, Bojan Timić, Miroslav Babić, Nemanja Mitrović, Marko Mastilo, Emil Hasanagić, Relja Radovanović, Petar Vignjević, Vuko Marković, Ilija Ristović, Lazar Janković, Darko Roksa, Nikola Vuković, Božidar Šobat, Nikola Glavičanin, Lazar Jeremić, Davor Rajkovača, Nikola Matek, Zoran Đurić, Ivan Dragićević, Radoš Vojinov, Tihomir Kračunjel, Marko Petrović, Siniša Urošević...
- Izvinjavam se ako sam možda nekog i zaboravio. U ime stručnog štaba zahvaljujem se na saradnji i svim trenerima koji su vodili klub, a to su Andrija Ferlež, Vlado Čapljić, Goran Mrđa, Gligor Škrpan i Dušan Jevrić sa kojim nastavljamo saradnju i u narednoj sezoni, i naravno Aleksander Balog, koji je mnogo uradio za FK Vršac. Zahvaljujem se i našim najvernijim saradnicima Željku Saviću, Nadi Salapuri i Sandri Simić, koji su nam pomogli da prebrodimo teške trenutke, kazao je Veličković.

Нема коментара:

Постави коментар