недеља, 18. јун 2017.

FK SPARTAK Debeljača - FK DUNAV Banatska Palanka

ISTORIJSKI USPEH  I VELIKA ŠANSA DUNAVA

 
Baraž utakmica za popunu PRVE JUŽNOBANATSKE LIGE
Prvenstvena utakmica
Debeljača, igralište FK Spartak
18.06.2017.

FK SPARTAK 1911 Debeljača – FK DUNAV Banat. Palanka
 0 - 2 (0 – 1)


Strelci:       Balog Dejan 35.min i Veljković 50.min



Sudija:          Ćirović Nikola (Vršac)

Pomoćnici:     Grujić Nikola (Vršac)
                      Milivojev Bojan (Alibunar)                                              



FK Spartak 1911. : Vasić, Černjoš, Živu, Pavlović, Smederevac, Kovrlija (Mitić 51.min (Šahter 57.min)), Abramović, Tiodorović, Angelovski (Koložvari 87.min), Atanacković, Kovač.

FK Dunav: Bradvarević, Petković, Balog Darko, Maričić, Rudić, Popov, Balog Dejan (Jović 76.min), Veljković, Stanojlović (Sretenović 90.min), Ostojić I. (Ostojić D. 83.min), Stojmirov.



Žuti kartoni
FK Spartak 1911 : Kovrlija (bezobziran start 40.min)

FK Dunav : Veljković (nesportsko ponašanje 51.min)



Crveni : nema


Ovog vikenda igrane su dve utakmice. Dva baraža. U obe su sudionici bile ekipe iz belocrkvanske opštine. Bak je igrao kod kuće nerešeno sa Ofk Kikindom za popunu Vojvodjanske lige ISTOK. Drugi klub je Dunav iz Banatske Palanke koji je igrao baraž utakmicu u Debeljači za popunu PRVE Južnobanatske Lige.
Dunav je u gostima napravio istorijski uspeh pobedivši blagog favorita ekipu Spartaka 1911. Još mu fali da kod kuće odigra na pozitivan rezultat i plasira se u viši stepen takmičenja. Dovoljno će mu biti i da izgubi sa jednim golom razlike i da ode dalje. Domaća publika, domaći teren, vrela atmosfera sigurno će palančanima da da pozitivan i dovoljan vetar  u ledja u sredu kada se igra druga utakmica.
Do 35. minuta Spartak je imao tri kolosalne , stoprocentne šanse da postigne golove. Medjutim, usledila je kazna. Strelac vodećeg gola Balog Dejan utišao je domaću publiku. U 50.minutu Veljković je duplirao prednost gostiju. Bez obzira na pozitivan rezultat za Dunav, domaći se nisu predavali ali mreža Bradvarevića ostala je netaknuta.

Нема коментара:

Постави коментар