петак, 16. јун 2017.

Динамо 1945 победник Купа Војводине

 

У сјајном амбијенту стадиона “Карађорђе” у Новом Саду ФК “Динамо 1945” (Панчево) је освојио трофеј намењен победнику Фудбалског Купа Војводине савладавши у лепој и драматичној утакмици ФК “Борац” (Шајкаш) након извођења казнених удараца. У регуларном делу утакмице резултат је био 1:1. Близу 2000 гледалаца пратило је овај узбудљив дуел и задовољни су отишли својим кућама.

Фудбалски савез Војводине се показао као сјајан организатор ове врхунске представе, а изузетна заинтересованост свих љубитеља фудбала за овај меч говори томе у прилог. На овај начин Фудбалски савез Војводине је још једном показао да му је жеља за афирмацијом и популаризацијом фудбала на првом месту.

Предузеће “Карин комерц” из Новог Сада, које је обезбедило новчане награде учесницима финалне утакмице, у стопу прати амбиције Фудбалског савеза Војводине и подржава га у свим акцијама и пројектима.

Председник Судијске организације Фудбалског савеза Града Новог Сада Мајо Вујовић је уручио плакете судијама утакмице Ненаду Минаковић, Илији Ловреу, Петру Радићу и Дину Калафату.
Генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић је доделио плакету делегату утакмице Миодрагу Радаковићу.

Финалисти утакмице ФК “Борац” из Шајкаша чек на 50.000 динара уручио је представник предузећа “Карин комерц” Небојша Ступар, док је Предраг Ратковић, попредседник Фудбалског савез Војводине екипи Борца уручио пехар.

Победнику Купа Војводине екипи ФК “Динамо 1945” из Панчева чек на 100.000 динара уручио је представник предузећа “Карин комерц” Сергеј Шкорић, а председник Фудбалског савеза Војводине Драган Симовић је екипи Динама уручио победнички пехар.








Нема коментара:

Постави коментар