понедељак, 5. јун 2017.

FK VINOGRADAR Gudurica – FK Vitorul Straža


Vinogradar se plasirao u viši rang takmičenja


MEDJUOPŠTINSKA LIGA Vršac – Bela Crkva
Prvenstvena utakmica
Gudurica, Igralište FK Vinogradar
04.06.2017.


FK VINOGRADAR Gudurica – FK Vitorul Straža
 5 - 0 (1-0)


Strelci:       Cvetanović u 41. i 61.min, Vučković u 53.min, Jerković u 75.min i Feher u 85.min za Vinogradar



Sudija:           Grujić Nikola (Vršac)

Pomoćnici:     Petrović Dejan (Vršac)
                      Šain Goran (Vršac)                                              



FK Vinogradar : Stojčevski, Feher, Ristevski, Božić, Vitas (Jerković 58.min), Bogdanovski, Petrovski, Živković, Vučković (Pavlović 75.min), Cvetanović, Batinić (Gužvić 84.min).

FK Vitorul : Roksa, Manesku, Bošković, Petrović (Suru Mario 70.min), Stanisavljev, Gužvica, Morariju, Sekulić, Suru Sebastijan (Markuc 75.min), Kikoš, Petku.



Žuti kartoni
FK Vinogradar : Vitas (bezobziran start 14.min), Petrovski (bezobziran start 62.min), Živković (nesportsko ponašanje 73.min)

FK Vitorul : Sekulić (bezobziran start 6.min) i Morariju (nesportsko ponašanje 73.min)



Crveni :


Ovog vikenda najvažnija i najbitnija utakmica odigrana je u Gudurici. Derbi izmedju guduričkog Vinogradara i Vitorula iz Straže odlučivao je o šampionu MEDJUOPŠTINSKE LIGE Vršac – Bela Crkva. Pošto je Vinogradar bežao tri boda stražanima i Karašu iz Jasenova, guduričanima je bio dovoljan i bod za prvo mesto. Vitorulu je odgovarala samo pobeda sa bilo kojim rezultatom, s tim da Karaš ne pobedi, kući, sa razlikom od deset i više golova.
Medjutim, gosti su se, prosto, uplašili da mogu pobediti. Zbog toga je i usledila kazna. U prvom poluvremenu smo videli samo jedan pogodak i to pred kraj poluvremena . Strelac Cvetanović u 41.minutu. Nakon toga, raspala se igra stražana a na terenu je samo postojala jedna ekipa. Vinogradar je u drugom poluvremenu deklasirao goste. Čak sa pet golova su ispratili Vitorul i obradovali pobedom svoje navijače.
Posle tri godine Vinogradar se vraća u Drugu Južnobanatsku ligu ISTOK. Bez obzira na sve teškoće koje prate klubova sa ovih prostora, guduričanima je mesto u toj ligi. Razloga je puno. Pre svega zbog odanosti meštana klubu i uvek novih, kvalitetnih  igrača koji stasavaju uz klub. 

ČESTITAMO

Нема коментара:

Постави коментар