субота, 3. јун 2017.

FK VRŠAC – FK RADNIČKI Zrenjanin


Nerešeno na kraju sezone

SRPSKA LIGA Vojvodine
Prvenstvena utakmica
Vršac, Gradski stadion
03.06.2017.


FK VRŠAC – FK RADNIČKI Zrenjanin
1 – 1 (1-1)


Strelci:       Dmitrović u 43.min za Vršac i Sarajlin u 39.min za Radnički



Sudija:           Kalafat Dino (Novi Sad)

Pomoćnici:    Milanović Petar (Pančevo)
                    Tomivić Bojan (Pančevo)                                                  4. Sudija : Andrejić Igor (Bela Crkva)



FK Vršac : Glavičanin, Đurić, Radaković, Blagojević B., Gudan (Babić 58.min), Rajkovača, Jeremić (Blagojevič V. 68.min), Roksa (Vojinov 20.min), Šobat, Dmitrović, Kračunjel.

FK Radnički : Steanović, Grbić, Jeftić (Kovačević 65.min), Bogić (Janjanin 57.min), Tatić, Krstinić, Sarajlin (Šemić 78.min), Samardžić, Barišić, Kočiš.



Žuti kartoni
FK Vršac : Šobat (bezobziran start 38.min), Vojinov (povlačenje protivnika 90.min) i Kračunjel ( bezobziran start 90.min)

FK Radnički : Bogić (23.min) i Janjanin (69.min) obojica bezobziran start



Crveni :



Vršac je danas odigrao jednu dinamičnu, brzu i kvalitetnu utakmicu. Za protivnika je imao Radnički iz Zrenjanina koji je takodje odigrao dobro utakmicu iako je poslednje kolo. Obe ekipe su do kraja igrale na pobedu iako sam meč nije bio ni za ispadanje niti za naslov prvaka.
Glavičanin je danas zaslužio epitet igrača utakmice. Vrlo dobro je branio, pogotovo pred kraj susreta kada je skinuo 4 – 5 zicera gostiju.
U domaćoj ekipi nastupalo je od 58. minuta čak 4 bonus igrača. Svi oni su iz vršačke škole fudbala i u budućnosti predstavljaće kostur  tima. Za Radakovića, braću blizance Blagojević, Kračunjela, Babića biće sigurno mesta u prvom timu sledeće sezone, kao i za igrače koji nisu ulazili danas u igru Kikoš, Bogdanov,Đurđević.



Do 15. minute Vršac napada ali se gosti uspešno brane. Iako bez prave prilike domaći atakuju na gol Radničkog. Čak tri kornera za domaće. Nadmoćniji su ali bez pravog finiša.

16.min
Slobodan udarac za goste sa 25 metara. Savanović šutira pored gola.

20.min
Korner za goste. Izbačena lopta van šesnaest. Na loptu natrčava na 18 metara od gola Grbić. Šutira po zemlji, lopta ide pored gola.

28.min
Odlična kombinacija po desnom krilu domaćih. Od polovine terena do kaznenog prostora. Rajkovača do Gudana, Gudan do Đurića. Đurić centira po zemlji na penaltik. Gostujući igrač Kočiš izbacuje loptu u korner.

29. .min
Korner. Lopta ubačena na peterac, na glavu vojinova. On šutira a gosti izbacuju loptu sa gol linije.

34.min
Slobodan udarac za Vršac sa 25.metara. Lopta odlazi visoko preko gola.

36.min
Greška odbrane domaćih. Poigravaju se u sopstvenom prostoru umesto da šutnu daleko loptu. Gosti kradu loptu, koja na kraju dolazi do Sarajlina. On šutira visoko preko gola.

38.min
Savanović, igrač gostiju sa 11 metara pokušava da lobuje Glavičanina. Skraćuje ugao i on odbija loptu, koja opet dolazi kod gostiju. Lako se dodaju u šesnaestercu i postižu pogodak. Ofsajd. Ispravna odluka sudije pomoćnika.

39.min
Kazneni udarac za goste. Na levom krilu Sarajlin uzima loptu, sa obe ruke obara Đurića, ali sudija ne sudi faul nego pušta igru. Sarajlin dodaje do Krstinića na 7 metara od gola, pomalo iskosa. Glavičanin leže na loptu, ali ne hvata loptu već obara Krstinića. Opravdano dosudjen kazneni udarac iako je pre toga trebalo dosuditi slobodan udarac za domaće.

39.min
GOOOOOOOL!!!! Sarajlin šutira penal. Lopta ide u donji desni ugao. Glavičani takodje. Kratak je a Sarjlin precizan. Lopta pogadja stativu i ulazi u gol. 0 - 1

43.min
GOOOOOOOL!!!! Šobat izvodi aut kao da izvodi nogom a ne rukom. Loptu snažno upućuje na 7 metara od gola, pravo na glavu Dmitrovića. On šutira na gol a Stefanović je samo vrhovima prstiju dodirnuo loptu. 1 – 1

45.min
Opet ubacivanje. Opet Šobat. Lopta u peterac. Vojinov slabo šutira glavom i šalje loptu preko gola.

45.min
Kraj prvog poluvremena
1 – 1
Nerešeno, realno

51.min
Šut gostiju sa ivice kaznenog prostora. Sarajlin upućuje nezgodnu loptu, po zemlji u sam ugao ali Glavičanin je siguran. Izbacuje loptu u korner.

54.min
Kračunjel je presekao na polovini terena napad gostiju. Vuče loptu i sjajno upućuje je u prostor. Ispred Đurića odbrana otklanja opasnost i šalje loptu u korner.

58.min
Jeremić preseca napad gostiju i šalje loptu u prostor do Vojinova. Odlično reaguje Samardžić i vraća prejaku loptu svom golmanu, koji ne stiže niti da dodirne loptu. Ona odlazi tik pored desne stative.

60.min
Savanović šutira sa preko 30 metara, ali pravo u Glavičanina.

66.min
Barišić odlično upošljava Sarajlina. Glavičanin ulazi u šut i hvata živu loptu.

68.min
Kontra gostiju. Sarajlin dribla Glavičanina i nesebično dodaje do Savanovića. On šutira ali opet je Glavičanin na visini zadatka i odbija loptu u korner.

77.min
Gosti u napadu. Kombinuju i na kraju dodaju do Savanovića koji šutira. Glavičanin brani. Korner

78.min
Gosti izvode korner, uvežbanu akciju. Šut sa šesnaest metara. Glavičanin nepremostiva prepreka.

82. min
Dmitrović izvodi aut. Brza akcija. U prostor pronalazi Vojinova koji je pomalo iskosa sa leve strane sam sa golmanom. Šutira i pogadja malu mrežu sa spoljne strane.

90.min
Kraj utakmice
1 – 1
Iako nije vidjeno puno pogodaka, vidjeno je zato puno lepih šansi za gol.

Нема коментара:

Постави коментар