понедељак, 5. јун 2017.

ALARMANTNO:

FK Vršac pred gašenjem - privrednici pomozite!

Autor :  jun 01, 2017

Fudbalski klub Vršac poziva sve vršačke privrednike da budu lokalpatriote i spasu ovo sportsko udruženje od neizbežnog gašenja.

Predsednik kluba Dragan Veličković kaže da su pred FK Vršcem dva puta. Jedan, posle 105 godina bogate sportske tradicije, vodi ka gašenju, a drugi, uz pomoć prijatelja - ka višem rangu u kojem naš vršački fudbalski klub nikada nije bio.
- Pravimo petogodišnju strategiju razvoja. To je strateški dokument koji niti jedan sportski kolektiv u bližoj okolini nema. Ništa ne želimo da prepustimo slučaju, niti da improvizujemo kao što je do sada bio slučaj. Nažalost, najveća prepreka su sredstva. Iscrpeli su nas sudski sporovi i dugovi koje je ostavilo bivše rukovodstvo. Sve smo anulirali, ali nalazimo se pred ponorom. Ili padamo ili polećemo, kaže Veličković.
Privrednici su ranije vrlo rado donirali sportske kolektive, jer im se to odbijalo od poreza. Taj zakon više nije na snazi, ali među njima ima puno bivših sportista koji bi mogli da pomognu da gradski fudbalski klub, ponavljamo sa 105 godine lepe tradicije i sportske istorije, nastavi da živi.
Setite se, privrednici, kako Vam je bilo teško dok ste bili sportisti. Pomozite da se problemi prevaziđu i da, kao Grad, spirtski napadnemo prvu ligu. Kakva će to odskočna daska biti za svu vršačku decu...

Нема коментара:

Постави коментар