субота, 25. новембар 2017.

REZULTATI : Vojvodjanska liga ISTOK

Kikinda je osvojila, skoro sigurno, titulu jesenjeg prvaka za sezonu 2017/18. Pobedom u gostima, u Kovinu zaslužila je ovaj epitet najboljeg u ovom rangu takmičenja.
Jedini konkurent za borbu najboljeg u ligi je Vršac United. On sutra igra u Omoljici i treba mu pobeda od čak sedam razlike. Pošto je to nemoguća misija, junajtedovcima ostaje nada da će ipak pobediti neugodnu Mladost.
U derbiju vrha tabele bilo je nerešeno. Kozara i Sloboda su ostali na svojim pozicijama . Treće, odnosno četrvto mesto su zauzele komšije.
Budućnost je sa minimalcem Begej pobedila.
Čak sedam golova u Banatskom Karadjordjevu. Dva imenjaka, dva Jedinstva igrali su napadački fudbal a domaći su odneli pobedu.
Derbi začelja pripao je gostima iz Nakova. Iznenadjene je napravio Polet i to mu je druga pobeda u ovoj sezoni.  Još je značajnija pošto je načinjena u Sutjesci. Strelci za nakovčane bili su Knežević u 47. i Hun u 83.minutu.

U donjem delu tabele je čak 8 timova. Deveti  Begej i deseti Proleter iz Banatskog Karlovca imaju po 18 bodova. Radnički iz Sutjeske je pretposlednji tim na tabeli i ima 14.bodova. Poslednjeplasirani je Polet sa "samo" 7 bodova. Biće veoma burno i uzbudljivo proleće.

Нема коментара:

Постави коментар