уторак, 28. новембар 2017.

REZULTATI : Druga FUTSAL liga Srbije

Da su rukovodioci takmičenja u Futsalu napravili dobar potez praveći Drugu ligu u futsalu potvrdjuje sama tabela. Toliko zapleta, toliko obrta, toliko brih mečeva nismo ni mogli zamisliti na početku sezone. Posle devet kola sve je otvoreno i pod velikim znakom pitanja. Ko će ići gore? Ko će ispasti? Niko ne zna odgovore na ta pitanja. 

Trenutno na tabeli čak četiri tima sa istim brojem bodova. Prva tri čak imaju istu gol razliku +11. Četvrti ima malo lošiju +6. Osmoplasirani Metalac Kolorado ima "samo" pet bodova zaostatka. Vršački Forum je na "zadovoljavajućem" sedmom mestu sa četiri boda manje od prvoplasiranih. Četiri kluba ispod crte su se malo izdvojili od grupe i trebaće im dosta muke da dostignu  vodeće i da izbegnu ispadanje.
 
Forum je zablistao  u Nišu i pokazao zube da može da se bori za vrh. U sledećem  kolu mu dolazi u goste još jedan klub iz Niša. Tim koji je trenutno na trećem mestu.
Ivanjica posle debakla u Vršcu izgubila je  i kod kuće protiv sledećeg protivnika Foruma, Vinter Sporta. Više nego ubedljivo.
Sopot je u gostima pobedio Ekonomist i doveo sebe na drugu poziciju.
Četrvtoplasirani Sas je izgubio od Požarevca, koji je na petom mestu.
Najslabija ekipa po rezultatima je Viking iz Rume. Lako je izgubila od Metalca.


Нема коментара:

Постави коментар