уторак, 28. новембар 2017.

Turnir Škole fudbala "Karlsdorf" Banatski Karlovac


Škola fudbala “Karlsdorf” iz Banatskog Karlovca organizuje tradicionalni turnir u malom fudbalu za decu 2007. godište koji će se održati u hali sportova u Banatskom Karlovcu, 16. decembra sa početkom u 9h.

Preuzeto sa sajta

 
Organizaciju turnira koji će biti od značaja za mlade fudbalere Opštine pokrenuli su osnivač Škole fudbala “Karlsdorf” Milenko Aleksić i trener Nikola Aleksić, povodom četvrte godišnjice od osnivanja Škole fudbala, uz veliku pomoć Opštine Alibunar kao i Sportskog saveza Alibunara. 
 Na turniru će učestvovati dve prvoligaške ekipe FK “Partizan” Beograd i FK “Vojvodina” Novi Sad kao i FK “Dinamo” Pančevo, Akademija fudbala “Coerver coaching” Vršac , FK “Proleter” Banatski Karlovac i organizator turnira Škola fudbala “Karlsdorf” Banatski Karlovac.
Nekadašnji uspešan fudbaler Proletera (Banatski Karlovac), Vršca sada fudbalski  trener i predsednik ŠF Karlsdorfa rekao je:
-"Cilj naše škole fudbala je da promoviše fudbal i da afirmiše što više dece koja se bave fudbalom u našem mestu kao i u čitavoj Opštini Alibunar i da ćemo jednim dobrim i uspešnim radom iz naših redova  stvoritii uspešne fudbalera. Ovaj turnir .koji ćemo organizovati ima cilj da se družimo i upoznamo, kao i da  vidimo koliko  možemo sa timovima koji su iskusniji u ovom trenutku od nas.Želja nam je da budemo dobri domaćini i da se ovaj turnr postane tradicionalan."- .

Piše : Branko Stojkovski
Trener Milenko Aleksić sa fudbalerima ŠF Karlsdorf

Нема коментара:

Постави коментар