недеља, 19. новембар 2017.

PROLETER (Ban. Karlovac) - Jedinstvo (B. Karadjordjevo) 2 - 4 (1 - 2)

Banatski Karlovac - Stadion Proletera. Gledalaca 100. Sudija : Nemanja Damazetovski (Pančevo). Žuti kartoni: Ćirić, Knežević, Miković (Proleter), Grban, Živanov, Zekanović (Jedinstvo). Strelci : Klabec u 40. i 75. za Proleter a Radišić u 16. i 28., Grbanov u 73. i Živanov u 88. minutu za Jedinstvo.

Proleter : Zeković, Pobra, Babić, Ćirić, R. Jevtić (Vukajlović), Rakić, Djordjević, Kakraklić, Knežević, Milošević, Klabec (Miković).

Jedinstvo : Medić, S.Kovačević, Dapčević, grbanov, Radišić, Živanov, Djorić (D. Kovačević), Zekanović, Djokić, Panić, Babić.

Igrač utakmice : Radišić

Radišić je sa desne strane uputio snažan šut, lopta je završila u donjem desnom uglu gola Proletera. Klabec je pored gola gostiju uspeo da se oslobodi dvojice rivala i sa desne strane plasirao loptu u donji levi ugao golmana Medića. to je dalo nadu domaćinu da u drugom poluvremenu žešće napadaju. Ćirić je iz slobodnog udarca uputio snažan šut, lopta je završila u rukama golmana Medića.
na snažne napade domaćina gosti su odgovorili žilavo braneći preimućstvo iz prvog dela koristeći se u napadu ubojitim kontrama. Zekanović je u 55.minutu bio sam pred praznim golom domaćina, nije bilo osajda i šutirao je iznad gola karlovčana.
Golom Grbanova nazirala se pobeda gostiju, a majstorskim potezom u listu strelaca domaćina upisao se Boris Klabec, šutirao je sa desne strane pravo u mrežu gostiju i domaćini su iščekivali završetak remijem. Trojica napadača unakrsnim dodavanjima ispred gola Proletera šetali su golmana Zekovića sa jedne na drugu stranu stative bez problema. Živanov je ubacio loptu u nebranjeni deo gola i  obezbedio pobedu Jedinstva.

R. Jovanović

 

Preuzeto iz SPORTSKOG ŽURNALA

Нема коментара:

Постави коментар