среда, 22. новембар 2017.

ФК Динамо:

Панчевци разочарани дељењем правде у мечу с новосадском Црвеном звездом

Фудбалери српсколигаша Динама 1945 из Панчева вредно тренирају припремајући се за  предстојеће обавезе, али свима њима, као и тренеру Александру Стевановићу, у глави је последња утакмица са Црвеном звездом из Новог Сада.

Dinamo-pancevo

Због дешавања на тој утакмици УО клуба је одржао састанак са кога је издато саопштење и прослеђено на адресе свих фудбалских органа.    
Панчевци сматрају да  је у 27 минути те утакмице главни судија Никола Бикић, уз асистенцију помоћника Вање Дрндаревића (обојица из Зрењанина),  из необјашњивих разлога понштио регуларан  погодак Александра Стојановског, што је директно утицало да Динамо освоји само бод. Још се додаје да су играчи Звезде на све могуће начине трошили време и да због тога нису санкционисани.   
„Много тога се нефудбалског дешавало на утакмици са Звездом, то је чињеница. Наша пракса није да се жалимо, али смо овај пут морали да издамо саопштење и упознамо јавност и фудбалске органе да нам је поништен регуларан гол и да су нас судије спречиле да не остваримо десету узастопну победу. У полувремену смо гледали снимак и јасно видели судијску режију. Интервенисали смо код службених лица на утакмици и добили одговор да нису у могућности да било шта ураде“, још увек не може да се смири председник клуба Горан Јањовић. 
Бечејци су Динаму одмакли  осам бодова, што је значајна предност у трци за првим местом.
„Не одустајемо од првог места и борићемо се свим снагама, али само на зеленом терену. У међусобном дуелу у Бечеју били смо бољи и показали квалитет, али  сада су се умешали нефудбалски фактори ми то нећемо да прећутимо“, јасан је Јањовић.
Директор клуба Ненад Јованчевић је и те како разочаран.
„Рекао сам на састанку тренерима и фудбалерима да су морални победници и одао им признање за приказану игру против Звезде. Идемо даље. Атмосфера у клубу није пољуљана и наш циљ се није променио, желимо пласман у виши ранг а до краја првенства има још много да се игра“, рекао је Јованчевић.
Добре партије и борба за висок пласман нису у Панчеву остали непримећени.
„Добрим играма и резултатима вратили смо гледаоце на стадион, али после оног што се дешавало на утакмици са Звездом многи више неће доћи јер не желе да гледају нефудбалске ствари. Све се добро завршило захваљујући квалитетној реакцији редарској служби и заиста смо веома задовољни што није било инцидената“, истакао је Јованчевић.  
Б. Стојковски

Нема коментара:

Постави коментар