уторак, 14. новембар 2017.

Будућност – Јединство (НБ) 2:0 (1:0)

Гужва пред голом Јединства

СРПСКА ЦРЊА: Игралиште Будућности, гледалаца око 200. Судија: Мрђа (Панчево). Стрелци: Поповић у 23. и Козић у 53. минуту.

БУДУЋНОСТ: Медић -, Иванчевић 6, Грујић 7, Топић 8, Аранитовић 7, Поповић 8, Манојловић 6  (Кораћ -), Козић 7, (Никола Ковачевић -), Ајдарић 6, Цобер 7, Богић 7 (Немања Ковачевић -).    
ЈЕДИНСТВО (НБ):  Влашкалин 7, М. Пецарски 6, Латиновић 6, Иванчев 7, Кораћ 6, Терзин 6, Н. Пецарски 6, Дрљача 7, Марчић 6, Месарош 6.

Хендикеп Новобечејаца  био је то што играли са само 10 играча, а срећна околност по њих што су се Црњани масовно испромашивали, па је резултат колико-толико правичан.
Поповић је прецизно извео слободан ударац са 18 метара, а  усамљени Козић  са десетак метара лепим волејем  постигао погодак. Гости су играли класичан бункер, само неколико пута прешли центар,  а на гол нису ни шутирали.  Црњани су опет агилно нападали, стварали и промашивали шансе – што им је уосталом у овом првенству манир. Све је на овој утакмици било бледо и неинтересантно. Једино вредно пажње и за похвалу је што су стари ривали  и велики спортски  пријатељи, одиграли једну апсолутно фер и коректну утакмицу, готово без прекршаја.        
Д. П.

Нема коментара:

Постави коментар