среда, 17. мај 2017.

FK VRŠAC UNITED – FK SLAVIA Kovačica



Janković Jovan se upisao u strelce

VOJVODJANSKA FUDBALSKA LIGA Istok
Prvenstvena utakmica
Vršac, Gradski stadion
17.05.2017.


FK VRŠAC UNITED – FK SLAVIA Kovačica
4 - 2 (3 – 0)


Strelci:       Motorov u 19. i 36.min, Tejin u 30.min i Janković 68.min za Vršac Junajted a Gigović u 52.min i Ambruš 81.min za Slaviu



Sudija:           Topalović Nikola (Žitište)

Pomoćnici:    Milan Runić (Žitište)
                    Mladen Jocić  (Knićanin)



FK Vršac Junajted : Donović, Ćulibrk (Tošić 74.min), Vučković (Pantović 46.min), Beljin, Rankov (Janković 27.min), Birdjan, Bobić, Jovanović, Tejin, Motorov, Belić.

FK Slavia: Trbojević, Ambruš, Miodrag, Čižik Danijel(Garaj 78.min), Karna Igor, Gigović ( Petrak 83.min), Karna Stefan , Stanojković, Čižik Pavel, Stojković, Ćirić.



Žuti kartoni
FK Vršac United: Jovanović (bezobziran start 88.min) i Tejin (igranje lopte rukom u 89.min)

FK Slavia : Gigović (simuliranje 37.min), Stanojković (nesportsko ponašanje 64.) i Karna Igor (nesportsko ponašanje 67.min)



Crveni : -



Junajted je, od početka, krenuo u napade, imao je veći posed lopte.
6.min
Belić pogadja stativu. Šut, iskosa, sa desne strane. Više od 25.metara.
8.min
Birdjan sa levog krila centrira loptu na 16 metara. Belić grudima spušta loptu I šutira. Lopta odlazi preko gola
9.min
Korner za goste. Lopta je izbačena na levu stranu gostujućem igraču pada na nogu. Čižik Danijel sa preko 40 metara šutira na gol. Donović, paradom, hvata loptu.
11.min
Belić sa iste pozicije šutira kao i u 6.minutu. Ovaj put sa 30 metara. Pravo u golmana gostiju Trbojevića. Jedva je uspeo da ukroti loptu.
12.min
Jovanović šutira. Preko gola
20.min
GOOOOOOOL!!!! Kratki pasovi na levom krilu. Tridesetak metara od gola. Odjednom, lopta je prebačena na desno krilo po zemlji. Motorov prima, izlazi sam na golmana. Pogadja malu mrežu. 1 - 0
22.min
Karna šutira sa 25.metara. visoko preko gola.
28.min
Korner za Junajted. Lopta leti na drugu stativu, direktno na glavu Belića. Kao da se iznenadio I loptu šalje preko gola.
30.min
GOOOOOOOL!!!! Domaći oduzimaju loptu na sredini I dodaju do Belića. Belić kratkim pasom u prazan prostor izbacuje celu odbranu gostiju. Pronalazi Motorova koji je jedan na jedan sa Trbojevićem. Nesebično Motorov dodaje na pet metara Tejinu, kome nije teško da pogodi praznu mrežu. 2 - 0
36.min
GOOOOOOOL!!!! Ćulibrk ulazi u 16 metara, do gol aut linije. Ubacuje loptu u peterac do Motorova. Ovaj šutira pored Trbojevića i pogadja gol. 3 - 0
40.min
Opasan napad gostiju. Centaršut na drugu stativu sa levog krila gde se nalaze usamljena dva igrača gostiju. Krajnjim naporom Birdjan otklanja opasnost.
44.min
Kontra domaćih. Ćulibrk ulazi u šesnasterac i upošljava Belića. Jedan na jedan izlazi na Trbojevića.  Umesto u gol , belić loptu šalje pored Trbojevića u gol aut.
45. min
KRAJ POLUVREMENA
3 – 0 za domaće
Lako do visoke prednosti
48.min
Ćulibrk šutira sa 25 metara. Lopta odlazi pored gola.
50.min
GOOOOOOOL!!!! Gigović šutira sa 16. Lopta odlazi preko golmana domaćih u gol. 3 - 1
55.min
Stanojković šutira sa 20 metara. Pravo u Donovića.
68.min
GOOOOOOOL!!!! Belić ulazi u kazneni prostor. Dribla do gol aut linije, loptu upućuje u peterac do Jankovića, koji postiže gol. Janković = 16 godina... 4 - 1
72.min
Još jedan dobar potez Jankovića. Na ivici šesnaesterca dribla tri igrača. Šutira, pogadja jednog igrača i lopta pogadja i stativu.
80.min
Karna Stefan dobija loptu u prazan prostor na jedanaest metara. Dribla Donovića, šutira ali se isprečio na gol liniji Beljin. Korner
81.min
GOOOOOOOL!!!! Iz kornera sledi centaršut u peterac. Preglavavanje. Ambrušu na nogu i ovaj neometan šalje loptu u gol.
83.min
Polukontra domaćih. Tejin, u padu, dodaje loptu Beliću,u prazan prostor. Belić visoko preko gola šutira.
85.min
Janković ulazi u kazneni prostor. Po zemlji loptu šalje do Belića koji šutira na gol a Trbojević vrhom kopačke spašava gol.
89.min
Jovanović , glavom vraća loptu Donoviću. Pravo u gol  šalje loptu. Donović krajnjim naporom izbacuje loptu i spasava svoj gol
90.min
KRAJ UTAKMICE
4 – 2

Gosti nisu bili dostojan protivnik vršačkom Junajtedu, koji je u svom sastavu imao i Jankovića, koji ima “samo” 16 godina i sa toliko godina pokazuje svoj raskošni talenat.

Нема коментара:

Постави коментар