субота, 13. мај 2017.

FK VRŠAC – FK BORAC Sakule


BEZ ROKSE NIŠTA


Srpska liga Vojvodine
Vršac, Gradski stadion
13.05.2017.


FK VRŠAC – FK BORAC Sakule
0 – 2 (0 – 0)


Strelci:       Milanović u 58.min I Stamenković u 73.min za Borac



Sudija:           Punčić Dusan (Karavukovo)

Pomoćnici:    Lukić Dusan (Sombor)
                    Zarić Nemanja (Kula)



FK Vršac : Glavičanin, Djurić, Jaćimovski, Veličković, Dragičević (Mitrović 54.min), Vuković, Roksa (Vojnov 67.min), Šobat, Šarenac (Kračunjel 67.min), Babić, Urošević.

FK Borac : Trivunović, Šušnjar Milan, Mitrevski, Milanović (Spasić 67.min), Smajlagić, Milovac Marko (Selaković 90.min), Stamenković, Anović, Toma (Dodić 46.min), Šušnjar Aleksandar, Milovac Stojan.



Žuti kartoni

FK Vršac : Jaćimovski(nesportsko ponašanje 52.min) i Šobat (bezobziran start 77.min)

FK Borac : Milovac Stojan u 33.min, Smajlagić u 39.min i Milanović u 53.min (svi bezobziran start)


Crveni : -



Na vrlo teškom za igru terenu bolje se snašla gostujuća ekipa. Raskvašen, blatnjav bio je srecniji za Borac. U prvom poluvremenu se povredio Roksa i odigrao je sve do 67. minuta kada je zamenjen. Bez njega Vršac nije delovao na “ekipu”. Jednostavno nisu imali ideja u napadu, igrali su visoke i dubinske lopte, koje su bile lak plen odbrani gostiju.
U 58.minutu gol je dao Milanović iz polukontre gostiju. Inače, sve vreme je Borac igrao na taj način. Čekali su na svojoj strani terena i nakon greški vršačkih igrača kretali u napad, brzom izmenom pasova.
U 73.min Stamenković postiže drugi gol za goste. Lopta je sa desne strane , sa ivece šesnaesterca ubačena po zemlji na drugu stativu. Stamenković je uklizao I nije mu bilo teško d aloptu sa nekih par metara sprovede u mrežu.
Treba napomenuti da je u prvom delu igre bilo elemenata za penal za Vršac. Roksa je imao kontakt sa gostujućim odbrambenim igračem. Na nekih 5 metara od tog dela igre stajao je sudija i verovatno je dobro video istu.

Нема коментара:

Постави коментар