субота, 6. мај 2017.

VRŠAC JUNAJTED - BUDUĆNOST Srpska Crnja




Junajted pregazio Budućnost

Vršac, Gradski stadion
06.05.2017.
Gledalaca : 300



FK VRŠAC JUNAJTED – FK BUDUĆNOST Srpska Crnja
3 - 0 ( 1 - 0 )


Strelci: Motorov u 35.min, Birdjan, 51.min i Belić u 87.min



Sudija: Jaćimovski Dejan (Kačarevo)

Pomoćnici:  Kužić Bojan (Banatsko Novo Selo)
                  Milivojev Bojan (Alibunara)



FK Vršac Junajted: Donović,Ćulibrk, Vučković, Beljin, Birdjan, Stanković, Bobić, Jovanović, Tejin (Pantović 86.min), Motorov, Belić

FK Budućnost : Arsin, Vasiljević, Kovačević (Kozić 74.min), Topić, Todorov, Vukoje, Radišić, Jovandić, Prokin (Cvijanović 86.min), Ajdarić, Salma (Matić 66.min)



Žuti kartoni

FK Vršac Junajted: Jovanović 60. i Ćulibrk 85. min (obojica bezobziran start)

FK Budućnost : Jovandić u 37. i Ajdarić u 50.min (obojica bezobziran start)


Crveni : -



U prvih 13. minuta, uglavnom, igra se na sredini terena. Junajted organizovaniji i sa većim posedom lopte u nogama. Bez ozbiljnije prilike na obe strane terena.  
13.min
Prvu šansu su imali domaćini. Šut Belića sa nekih petnaest metara. Lopta je otišla visoko preko gola.

Od 20. minuta gosti se oslobadjaju pritiska i ozbiljnije organizuju napade.
22.min
Slobodan udarac za goste sa više od 40.metara. Iskosa sa desne strane. Lopta leti direktno u gol. Golman domaćih Donović, nesiguran, ispušta loptu ali pri ponovnom hvatanju lopte je fauliran.
28.min
Centaršut Prokina u peterac domaćih. Stanković izvrsno reaguje i izbacuje loptu u korner.
33.min
Odlična akcija domaćih. Lopta je ubačena u kazneni prostor gostiju. Belić glavom sa petnaest metara spušta loptu u prazan prostor, izmedju golmana gostiju i Tejina. Tejin je brži, šutira loptu ali je i golman Arsin, odlično, izašao i skratio ugao. Hvata , lako, loptu.
35.min
GOOOOOOOOOL Opet je Belić u glavnoj ulozi. Prima loptu sa, negde, leve strane i odmah je šalje, dijagonalno, do Motorova. U tom dodavanju greši gostujući igrač, Jovandić, koji je morao da preseče taj pas. Motorov izlazi sam na Arsina. Postiže lep pogodak.
39.min
Stanković sa više od 35 metara šutira na gol protivnika. Lopta odlazi preko gola.
42.min
Opet Stanković. Opet šutira. Ovaj put sa 25 metara. I ovaj put odlazi preko gola.
44.min
Najbolja šansa, za goste, na utakmici. U glavnim ulogama su igrač gostiju Vukoje i naš golman Donović. Na centriranu loptu najbolje se snašao Vukoje. Glavom je šalje u gol, ali je Donović refleksno odbija rukama. Do lopte, ponovo, dolazi Vukoje i nogom je šalje u nebranjeni deo mreže.  Donović i ovaj put izlazi kao pobednik. Instiktivno je nogom odbranio svoj gol i sprečio pogodak

KRAJ POLUVREMENA
1 – 0
51.min
GOOOOOOOOOL Slobodan udarac za Junajted sa leve strane. 40 metara od gola. Izvodjač Stanković. Lopta leti u peterac. Najbolje se snašao Motorov i glavom je šalje na drugu stativu, na metar od gola. Birdjan loptu nogom sprovodi u gol.
56.min
Belić probija po levoj strani. Predriblao je dva odbranbena igrača gostiju. Sa 16 metara ubacuje loptu u pet metara do Motorova. Ofsajd.
60.min
Slobodan udarac za domaćina. Centrira Stanković sa 40 metara. Greška odbrane gostiju. Belić glavom udara loptu, koja odlazi tik pored leve stative.
65.min
Slobodan udarac za Budućnost. Centrira Jovandić u pet metara. Topić skače i udara loptu glavom. Pored gola.
85.min
Gostujući igrač Radišić je odlično probio po levoj strani. Centriranu loptu je primio na sedam metara od gola indisponirani Vukoje. Opet se Donović istakao u akciji gostiju.
86.min
GOOOOOOOOOL Junajted oduzima loptu na centru igrališta. Belić vuče loptu do 20 metara od gola. Šutira i pogadja same rašlje.
90.min
KRAJ UTAKMICE
3-0
IGRAČ UTAKMICE : BELIĆ DANILO


Нема коментара:

Постави коментар