недеља, 21. мај 2017.

FK KARAŠ Kuštilj – FK PARTIZAN Kajtasovo




Bez starca nema udarca

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA Istok
Prvenstvena utakmica
Kuštilj, Igralište FK Karaš
21.05.2017.


FK KARAŠ Kuštilj – FK PARTIZAN Kajtasovo
2 - 1 (3 – 2)


Strelci:       Jovčić  u 17. min, Nedimović u 45+1.min i Madić u 77.min za Karaš a Mesaroš u 33.min i Sekulić u  89.min za Partizan



Sudija:           Mijailović Blagoje (Vršac)

Pomoćnici:    Bokšan Bojan (Vršac)
                    Barač Danilo  (Vršac)



FK Karaš : Lapadat, Božin, Tomas, Madić, Mojsic, Nedomović (Vinu od 86.), Stefanović, Jovčić, Božana, Milojević, Djordjević.

FK Partizan : Sapindzić, Janković, Djurković (Beatura od 85.min), Mesaroš, Augustić, Patariju (Radulov od 46.min), Antonijević, Sekulić, Dragušev (Simeonović od 76.min), Laković, Pajčin.



Žuti kartoni
FK Karaš : Jovčić (bezobziran start 9.min), Milojević (bezobziran start 33.min), Tomas (nesportsko ponašanje 34.min), Božin (povlačenje 70.min) i Madić (bezobziran start 90+3 min)

FK Partizan : Munćan (nesportsko ponašanje 17.min)



Crveni :



Karaš je danas pobedio zahvaljujući matorcima u svojim redovima. Do pobede ga je nosila ekipa veterana : Nedimović, Jovčić, Djordjević, Mojsić, Tomas.
Gosti su došli da pobede ali su ispred sebe imali neprelaznu prepreku. Karaš je svojim umećem i znanjem uspeo na kraju da slavi.


4.min
Prvu šansu su imali gosti. Ubačenu loptu na 11 metara od gola domaća odbrana izbacuje izvan šesnaesterca. Golman je, takodje, istrčao. Prazan gol. Dragušev, na sreću domaćih, šutira pored gola.

5.min
Žuti (Karaš) loptu prebacuju preko zadnje linije gostiju. Nedimović je sam izašao sa loptom na golmana. Traljavo šutira. Golman lako hvata loptu.

17.min
Penal za Karaš. Nedimović sa loptom ulazi u kazneni prostor gostiju. Sa ledja ga ruši Augustić. Mijailović pokazuje na belu tačku

17.min
GOOOOOOOL!!!! Jovčić šutira penal. Lopta ide u donji levi ugao. Golman gostiju (Japundžić) baca se na loptu koja ulazi ispod njega u gol. 1 - 0

23.min
Gosti kratkim pasovima kombinuju. Ulaze u kazneni. Augustić dolazi do gol aut linije. Povratna lopta. Božin preseca pas i vraća je golmanu. Lapadat jedva uspeva da sprovede loptu u korner.

33.min
Penal za Partizan. Bezobzirnim startom je oboren Laković. Domaći Milojević je opomenut

33.min
GOOOOOOOL!!!! Mesaroš izvodi penal. Loptu šalje na levu stranu gola. Lapadat se baca na drugu. 1 - 1

45+1.min
GOOOOOOOL!!!! U nadoknadi vremena domaći dolaze, ponovo, do prednosti.Školski gol. Na polovini terena presekli su pas. 5 na 2. Loptu do šesnaesterca vuče Mojsić. Dodaje, nesebično, do Nedimovića, koji je sam na golmana. Pogadja pored golmana mrežu. 2 - 1

45.min
KRAJ POLUVREMENA
2 – 1 za domaće
Iskustvo je presudilo

49.min
Djordjević sa levog krila ubacuje loptu u kazneni. Jovčić šutira pored gola.

52.min
Greška Vukovića. Loptu dodaje do Mićina, koji je predriblao dva, tri domaća igrača. Sam je na 16 metara. Šutira a lopta je proletela tik preko prečke.

60.min
Madić  šutira sa 16 metara. Japundžić lako hvata loptu.

61.min
Odlična šansa za goste. Pajčin, sa pola terena, šalje loptu, preko odbrane domaćih, do Lakovića. Sam je sa loptom ali je okrenut od gola i Lapadata. Tako da je morao da se sa loptom udalji od gola.

71.min
Slobodan udarac za goste sa 20 metara. Sekulić šutira direktno u gol u golmanov ugao, visoko. Lapadat udara loptu vrhovima prstiju, ona pogadja prečku i odlazi u korner.

74.min
Madić izlazi sam na Japundžića. Sa 15 metara šutira visoko preko gola.

77.min
GOOOOOOOL!!!! Sa 15 metara, sa leve strane, Madić pogadja malu mrežu.

82.min
Domaći izbacu loptu iz kaznenog prostora koja dolazi do Mesaroša. Isti šutira pored gola.

82.min
GOOOOOOOL!!!! Na ubačenu loptu sa desnog krila najbolje se snašao Vuković. Sa 8 metara šutnuo je pored golmana i pogodi cilj.

83.min
Odličan napad gostiju. Mićin šutira sa 16 metara. Preko gola.

89.min
GOOOOOOOL!!!! Katastrofalna greška Milojevića na centru. Sekulić mu je oduzeo loptu. Vodi loptu do 16 metara. Šutira pored golmana i pogadja metu.

90.min
Steanović na polovini dodaje loptu do Jovčića. Jovčić dribla i na kraju dodaje u prazan prostor do Madić. Šut , odlična parada Japundžića. .

90. min
KRAJ UTAKMICE
3 - 2
Pobeda sa kojom Karaš sigurno ostaje u DRUGOJ JUŽNOBANATSKOJ LIGI






Нема коментара:

Постави коментар