четвртак, 11. мај 2017.

НЕВИЂЕНА СРАМОТА ЗА ФУДБАЛ:

Силвија претукла ривалку на терену, судија није могао да је скине са Адне, доживотно је суспендовали

 
Силвија Секачић је добила црвени картон, а дан касније је на Инстаграм поставила поруку: "Лагано црвени картон, ако ништа пребила сам је."
 
   Меч Друге гиге БиХ за жене између Младости из Невић Поља и ЖНК Жељезничар (1:1) засенило је дивљачко понашање играчице Жељезничара Силвије Секачић.
   Она је у 87. минуту насрнула на ривалку из Младости Адну Љубановић, оборила је на травњак, а онда почела да удара песницама, као да се ради о ММА борби, а не фудбалу.
   Главни судија није успео да заустави разуларену Силвију, па су му многи потрчали у помоћ.
- Каквим речима описати овај чин, а да останемо у границама пристојног. Довољно је рећи да овакво понашање нема везе са здравом памећу. Оваквим особама није место у фудбалу и дефинитивно су заслужиле доживотну суспензију из истог - саопштили су из Младости.
   Силвија је добила црвени картон, али ту прича није завршила. Дан касније је на Инстаграм поставила поруку:
- Лагано црвени картон, ако ништа пребила сам је.
   Профил је потом угашен.
   Епилог је стигао данас. На седници Дисциплинске комисије Ногометног савеза Федерације БиХ, која је одржана у Сарајеву, играчици ЖНК Жељезничар Силвији Секачић изречено је доживотно искључење из фудбала.
- Секачић Силвија, Жељезничар 2011 Босанска Крупа, због прекршаја из члана 47. ДП НС/ФС БиХ (физички напад играча на играча за време игре), а у вези с чланом 35. ДП НС/ФС БиХ (тежи прекршај) почињеног на утакмици 12. кола Прве женске лиге ФБиХ: ЖНК Младост - ЖНК Жељезничар 2011, кажњава се ИСКЉУЧЕЊЕМ ИЗ ФУДБАЛСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ - наводи се у одлуци НСФБиХ.
   Медији у БиХ толико су били згрожени овим поступком да су попут Аваза навели да се ради о случају за психијатрију.

Нема коментара:

Постави коментар