уторак, 14. март 2017.

FK VOJVODINA Crepaja - FK BAK Bela Crkva = 2:2 (1:1)

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA - 16. kolo

Pred oko 30 gledalaca (uglavnom navijača FK BAK-a) u Crepaji su domaćin i gost iz Bele Crkve podelili bodove.


Od samog početka utakmice gosti su imali inicijativu. Sudija Jaćimovski je od samog starta dozvolio grublju igru domaćina. Mnogo bolji gosti dolaze u vođstvo u 23. minutu kada nakon šuta Jovanovića, golman Šarac odbija loptu do Andrejića, koji postiže pogodak. Nakon postignutog gola, fudbaleri gostiju nastavljaju u istom ritmu. Nakon gužve u šesnaestercu gostiju možda i glavni akter ove utakmice sudija Jaćimovski svira kazneni udarac za domaćina, koji je samo on video. Čolak je siguran izvođač u 29. minutu za 1:1. Nastavlja se oštrija igra domaćina, koji su na sve načine pokušavali da ostvare pozitivan rezultat. Poluvreme je završeno nerešenim rezultatom.
U drugom poluvremenu ista slika. BAK napada, domaćini se svim silama brane. U 57. minutu igrač FK Vojvodine Popović nakon preoštrog starta dobija sasvim zasluženo drugu opomenu i napušta teren. Već u sledećem napadu nakon prodora Juge, Ranimirov dovodi goste u novo vođstvo. Mogao je Ranimirov u dve naredne situacije da poveća vođstvo gostiju, ali je neprecizno šutirao. U jednom od retkih trenutaka kada je lopta bila na polovini gostiju, Vitomirov klizećim startom izbija loptu i kači domaćeg napadača. To je bilo dovoljno najslabijem akteru ove utakmice, sudiji Jaćimovskom da ponovo pokaže na belu tačku. Ponovo je Čolak bio siguran izvođač. Igrao se 70. minut. Gosti su nastavili da napadaju, ali je rezultat ostao nepromenjen.
Na kraju, gosti odlaze bez dva već upisana boda, domaćini ostaju bez dvojice igrača koji su pre kraja utakmice zbog crvenog kartona morala da napuste teren, a zbog velikog broja dobijenih opomena, teško će moći da konsoliduju svoje redove pred gostovanje u Omoljici, koja je svakako najveći dobitnik nakon utakmice u Crepaji.
FK Vojvodina: Šarac, Kocević, Vojnov, Đurđev, Čolak, Radivojev (Parojčić), Atanaskov, Pavlov (Aleksić), Mitrevski (Stajić), Popović, Bursać.
FK BAK: Irović, Juga, Andrejić, Timotijević, Ilić, Paunović, Vitomirov, Anđelić, Ranimirov, Đurkin (Georgijevski), Jovanović.

Нема коментара:

Постави коментар