понедељак, 13. март 2017.

DRUGA FUTSAL LIGA "VOJVODINA"

KMF FORUM Vršac - KMF VIKING Ruma
       3        -        8       

KMF FORUM Vršac - KMF VIKING Ruma   3-8 (2-1)      

12.03.2017. HALA MILENIJUM Vršac
GLEDALACA : 200. SUDIJE : Jocović (Vrbas), Davidović (Žitište), Radić (Novi Sad).

Sastavi : 
FORUM : Morariju, Radak, Andjelković, Bogdanović, Janković, Nikolić, Žeravica, Vezmar, Radulović, Čakara, Rašić, Trešnjar, Golubović i Lukač.
VIKING : Orlović, Milanović, Stanković, Lazić, Jeremić, Kolarević, Lukić, Marković, Radišić, Stupar i Alempić

Golovi 
FORUM : Bogdanović (12 minut), Radulović ( 16 minut), Janković (35 minut).
VIKING :Lazić (6. 32 i 37 minut), Radišić ( 24 minut), Milanović ( 28 minut), Alempić (33 minut), Kolarević (38 minut) i Lukić (39 minut).

Žuti karton : Vezmar zbog povlačenja u 16, minutu (domaći) i Kolarević zbog prigovora u 18. minut (gost)

Igrač utakmice: Orlović (Viking)

Sinoć je u hali Milenijum odigrana prvenstvena utakmica u malom fudbalu. Domaći Forum je ugostio rumljane, ekipu Viking. Sve vreme je domaći klub napadao, Non stop je bio na polovini gostiju koja se uspešno branila. Na golu je imala sjajnog Olarevića, koji je svojim odbanama zaslužio titulu igrača utakmice. U svim važnijim trenucima odbranio je kolosalne prilike za gol. Prvo je, u trenucima kada je rezultat bio 0 - 0, odbranio šuteve Čakare i Bogdanovića. To su maltene bili sigurni pogoci pošto su igrači bili jedan na jedan sa golmanom. Odmah u sledećem napadu, gosti, preko odlično odigrane kontre postižu pogodak. Strelac Lazić. Domaći, nakon toga, kreću odlučnije u napade. Do kraja poluvremena preokreću rezultat. Golove su postigli Bogdanović i Radulović. Na semaforu stoji 2 - 1. U drugom poluvremenu opet je inicijativa na strani Foruma. Čakara ima lepu šansu da poveća prednost domaćih. Izašao je sam na golmana. Jedan na jedan. U toj šansi mogao je i da proigra saigrača . Medjutim, šutira a golman brani. Nakon toga, redjaju se šanse za domaće a gosti vrebaju iz kontri. Viking ubrzo izjednačuje a u 28. minutu preokreće rezultat. 2 - 3. Forum pokušava iz sve snage da se vrati u igru ali svaki put iz kontri gosti povećavaju prednost. Tako da je na kraju rezultat bio 3 - 8. 


Нема коментара:

Постави коментар