среда, 22. март 2017.

Stoke City - Chelsea

Izveštaj s utakmice: Stoke City 1-2 Chelsea

18. 03. 2017

Ovo nije toliko važno zbog Matića koji je igrao za Čelzi a kamoli zbog Arnautovića. Ovo je bitno zbog jednog vrščanina koji je bio na utakmici. On je bio medju 27.724 gledalaca. Navijač je Stouk Sitija. On je moj veliki prijatelj i bivši šef :
PETROV SAŠA PEKI .

Chelsea je napravio značajan korak ka tituli Premier lige nakon što im je kasni gol donio pobedu od 2-1 nad Stoukom i dao im 13 bodova prednosti. 

U vatrenom susretu na bet365 stadionu, Chelsea – koji je bio bez povređenog Edena Hazarda – je došao u vođstvo preko Willianovog slobodnog udarca u 13. minuti ali Stoke se vratio nakon što je Jonathan Walters, kojeg je srušio Cahill, postigao gol sa bele tačke sedam minuta pre pauze.
Plavci su bili blizu da dođu do novog vođstva kada je Marcos Alonso pogodio prečku iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu ali Cahill je postigao pobednički gol u 87. minuti i tako primakao svoj tim još bliže tituli.
Tim Antonia Contea, kojem je preostalo 10 utakmica da igra, sada ima značajnu prednost nad rivalima.
Na kraju utakmice Chelsea je imao veliko slavlje pošto ih je pobeda primakla na korak bliže na izgled neizbežnom osvajanju titule. U međuvremenu, Stoke, kojem je Phil Bardsley isključen u nadoknadi drugog poluvremena zbog drugog žutog kartona, ostaje deveti sa 36 bodova.

Chelsea (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses ( Fabregas 70), Kante, Matić (Loftus-Cheek 82), Alonso; Willian ( Zouma 88), Diego Costa, Pedro.

Strelci: Willian 13, Cahill 87
Žuti kartoni:
Diego Costa 17, Fabregas 90+1

Stoke (4-4-2): Grant; Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters; Ramadan (Crouch 90+2), Cameron, Allen, Arnautović; Walters, Berahino (Diouf 61).

Isključeni igrač: Bardsley 90+3
Žuti kartoni: Bardsley 40, Pieters 65, Martins Indi 65, Cameron 90

Sudija: Anthony Taylor
Publika: 27,724







 




 

 



1 коментар:

  1. Toco, hvala ti na ovoj lepoj reportazi!
    Trudio sam se da prenesem makar delic atmosfere sa stadiona!
    Pozdrav!
    Sasa, Stoke City

    ОдговориИзбриши