петак, 31. март 2017.

RAD I ODLUKE KOMESARA ZA TAKMIČENJE FSPP

 SA SEDNICE ODRŽANE 30 . 03.2017.GOD.:
 
ODLUKE vezane za odigrane utakmice XVIII kola Prve JBPF lige – SENIORI

-       Posle pregleda svih prispelih izveštaja sa utakmica XVIII kola Prve JBPF lige koje je po rasporedu takmičenja odigrano 25./26.03.2017 . god .  konstatuje se da nije bilo dostavljenih žalbi,  te Odlukom Komesara za takmičenje sve odigrane utakmice registruju se postignutim rezultatima.

-       Opominje se FK’’BUDUĆNOST’’ Alibunar i podseća da je u  obavezi da ima  osposobljeno lice - zapisničara za sastavljanje zapisnika, jer je nedeljna utakmica kasnila sa početkom.

DISCIPLINSKE ODLUKE:

a) FK’’JEDINSTVO STEVIĆ’’ Kačarevo;po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio seincident na poluvremenu utakmice. Na kraju prvog dela igre na putu ka svlačionicama, van terena za igru, udaren pesnicom u lice igrač FK’’BAK’’ br. 13 od strane igrača FK’’Jedinstvo Stević’’ br. 10. Takodje, da je trener FK’’BAK’’ verbalno i fizički napadnut od stranepredstavnika domaće ekipe. Zbog svega iznetog u dopisu, Odlukom Komesara za takmičenje nalaže se klubu da u roku od 3(tri) dana od dana prijema ove odluke dostavi svoje pismeno izjašnjenje u kome će obrazložiti navode iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva.
       
         - Radi utvrđivanja stvarnog stanja sa utakmice u Kačarevu , dopunske izjave obavezni su da dostave sva službena lica sa ove utakmice, jer u Zapisniku nisu opisale ove događaje koje navodi FK’’BAK’’ B.Crkva u svom dopisu.

Izjave u roku od 3 (tri) dana moraju dostaviti:
Bunčić Nemanja, sudija iz Pančeva,
Belić Mihajlo, 1.pom.sudije iz Pančeva,
Janićijević Zvezdan, 2.pom. sudije iz Starčeva i
Lukić Mile, delegat iz Ban.Karlovca

b) DJURKIN MARKO br.reg. 082 FK’’BAK’’ B.Crkva; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu utakmice. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, i igrač je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

c)  ANDJELOVIĆ DARJAN br.reg. 147 FK’’Jedinstvo Stević’’ Kačarevo; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu utakmice gde je imenovani udario protivničkog igrača pesnicom u predelu lica. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, protiv igrača se pokreće disciplinski postupak. Imenovani je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz Odluke koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

d)    BOJANIĆ BOJAN – trener - FK’’BAK’’ B.Crkva; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva  dogodio se incident na poluvremenu utakmice gde je imanovani vrbalno I fizički napadnut od strane predstavnika domaćeg kluba. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, trener je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajt
u FSPP.

e)    VELJKOVIĆ MIŠA – predsavnik  kluba - FK’’BAK’’ B.Crkva; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu utakmice. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, imenovani je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

f) ČUČAK SIMO – trener - FK’’Jedinstvo Stević’’ Kačarevo; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu uakmice. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, imenovani je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

g) BALNOŽAN GORAN - predstavnik – FK’’Jedinstvo Stević’’ Kačarevo; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu utakmice. Zbog svega navedenog  Odlukom Komesara za takmičenje, imenovani je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

h) NEDELJKOVIĆ BRANISLAV - Komesar za bezbednost  – FK’’Jedinstvo Stević’’ Kačarevo; po navodima iz dopisa FK’’BAK’’ B.Crkva dogodio se incident na poluvremenu utakmice. Zbog svega navedenog Odlukom Komesara za takmičenje, imenovani je obavezan da u roku od 3 (tri) dana od donošenja odluke dostavi svoju pismenu izjavu, a po navodima iz dopisa i incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice u Kačarevu, koja je objavljena na zvaničnom sajtu FSPP.

i) FK’’VOJVODINA’’ Seleuš; klub nije odmah po završetku utakmice, shodno Propisima, izvršio isplatu troškova službenih lica u iznosu od 12.500,00 din. Zbog učinjenog prekršaja, Odlukom Komesara za takmičenje, a primenom čl. 96 stav 4 i 134 DP FSS protiv kluba se pokreće disciplinski postupak i klub je automatski SUSPENDOVAN počev od ponedeljka 03.04.2017. godine. Izrečena suspenzija traje sve do isplate duga u celosti. Klub je u obavezi da dug isplati gotovinski najkasnije do petka 07.04.2017.god. do 12,00 čas. kancelariji FSPP. Ukoliko klub ne bude ispoštovao ovu Odluku gubi utakmicu službenim rezultatom i snosi sve ostale disciplinsko - takmičarske posledice, jer će utakmica biti otkazana od strane nadležnog Komesara za takmičenje i o tome će biti obavašteni protivnički klub i službena lica.

NA OSNOVU ZVANIČNE EVIDENCIJE O PARNIM POMENAMA DOLE NAVEDENI IGRAČ NEMA PRAVO NASTUPA NA UTAKMICAMA KOJE SE IGRAJU DANA 01./02.04.2017.GOD.

- PAVLOV PETAR br.reg. 771 FK’’Vojvodina’’ Crepaja,
- RADIVOJEV MILJAN br.reg. 397 FK’’Vojvodina’’ Crepaja,
- RADULOV IGOR br.reg. 014 FK’’BAK’’ B.Crkva,
- GEORGE DORIJAN br.reg. 117 FK’’Vojvodina’’ Seluš,
- IVANOVIĆ MIROSLAV br.reg. 484 FK’’Jedinstvo’’ Vlajkovac,
- KALIN MIROSLAV br.reg. 820 FK’’Jedinstvo’’ Vlajkovac,
- ŽIVANOV TOMISLAV br.reg. 502 FK’’Jedinstvo’’ Vlajkovac,
- STOJANOVIĆ ALEKSANDAR br.reg. 102 FK’’Partizan’’ Gaj.

KOMESAR ZA TAKMIČENJE:
Janović Zoran
s.r.

Нема коментара:

Постави коментар