субота, 18. март 2017.

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА - БАНАТ

17. kolo Vojvodjanske lige grupa Banat donelo je dosta zanimljivih rezultata.

Vršac Junajted je deklasiran od lidera lige. "Brzi voz" iz Pančeva je opravdao očekivanja i prosto zgazio vršačane koji su nošeni prošlonedeljnom pobedom želeli da ostvare što bolji rezultat. U tome nisu uspeli a razlog je jednostavan: Dinamo 1945 je trenutno najkvalitetnija ekipa u ligi i sa igačima, koje ima u svojim redovima, može da igra u ligama višeg ranga.

Plandištanska Sloga je samo remizirala kući, protiv direktnog protivnika za opstanak. Najgore u svemu, rezultat je nepopularan, bez golova - 0:0.
 
Debakl je, osim Junajteda, doživeo i kovinski Radnički. On je, takodje, dobio "petardu" u Novom Bečeju. 

Drugoplasirana Kozara iz Banatskog Novog Sela je na svom bunjištu lako pobedila komšiju iz Kikinde. Žak je , takodje, pretendent za ispadanje.

Proleter iz Banatskog Karlovca je, takodje, remizirao kući. Rival mu je bila Slavia (Kovačica) koja je već prežaljeni klub u ovoj ligi, pošto je na samom dnu tabele. Do kraja ovog prolećnog dela će se voditi veoma zanimljiva borba oko opstanka. Razlika izmedju četvoroplasiranog Poleta iz Nakova i pretposlednje Slavie je samo 12 bodova. Broj klubova koji će ispasti iz ove lige zavisi od klubova iz Srpske lige Vojvodina. u kojoj je najugroženiji Radnički iz Zrenjanina.

 


Нема коментара:

Постави коментар