субота, 18. март 2017.

ФК ВРШАЦ - ФК РАДНИЧКИ СМ 4-1




ОД ПОНОРА ДО ПОБЕДЕ
ФК ВРШАЦ – ФК РАДНИЧКИ    Срем. Митровица  4 – 1 (2 – 1)

Градски стадион у Вршцу
Судија : Рељић (Врбас) ,
Помоћници: Цвејанов (Зрењанин) и Шћепановић (Крушчић)

Састави
ФК ВРШАЦ :  Матек, Ђурић, Лукић, Јаћимовски, Петровић, Рајковача, Вуковић, Рокса (од 85. минута Јеремић) , Шобат, Шаренац (од 57. минута Јанковић), Војнов ( од 74. минута Дмитровић).
ФК РАДНИЧКИ :  Веселиновић, Џибрић, Зазић, Ступар, Сикимић Ђ., Ристић (од 65.минута Херцег), Сикимић Н., Бајуновић, Скорупан, Шарић (од 75.минута Барић), Грубиша (од 65.минута Симић)

Голови
ФК ВРШАЦ :  Шобат у 20. и 64. минуту, Војнов у 31. минуту и Рајковача у 89. минуту
ФК РАДНИЧКИ :  Скорупан у 9. минуту

Опомене
ФК ВРШАЦ :  Рокса – неспортско понашање у 8. минуту, Лукић – повлачење у 42. минуту и Јанковић – безобзиран старт у 58. минуту
ФК РАДНИЧКИ :  Бајуновић – неспортско понашање у 8. минуту, Џибрић – безобзиран старт у 23. минуту и Сикимић Н. – неспортско понашање у 29. минуту

Играч утакмице : Шобат Божидар

       Вршац је данас лако дошао до прва три бода у пролећном делу сезоне. Побеђен је Раднички из Сремске Митровице.
       Прошле суботе је декласиран од ТСЦ из Бачке Тополе а и данас је лоше кренуло по вршачке црвенобеле. Већ у 9. минуту су митровчани повели са 0 – 1. Леп погодак је постигао Скорупан из слободног ударца.  Након овог многи су на градском стадиону помислили да следи нови дебакл Вршца и почели да сумњају у појачања која су дошла у Вршац. Кратко је трајала радост гостију и сумњичавост навијача. Домаћи од тада окрећу лист.  У 20. минуту Шобат изједначује резултат после слободног ударца. У 31. минуту Војнов преокреће резултат после корнера. Извођач оба прекида био је Рокса, који је уједно и асистент код оба гола Вршца.  У првом полувремену видели смо само та три гола и једну шансу гостију када је добар шут гостију одбранио Матек а лопта погодила пречку. 

     Други део је протекао у потпуној надмоћи Вршца. На терену је постојао само један тим. На самом почетку другог полувремена судија утакмице Рељић унео је нервозу свима на стадиону и својим одлукама допринео је да сви на стадиону буду незадовољни.Протествовали су и играчи оба клуба, и тренери и функционери оба данашња противника. Чак су и навијачи изражавали своје антипатије према судији и његовом пресуђивању. Домаћа екипа је имала шансу у 54. минуту али се Шаренац спетљао и са неких пет метара шутнуо лопту поред гола. У 59. минуту је Војнов имао шансу да главом матира гостујућег голмана али је лопта завршила преко пречке. У 64. минуту је Шобат постигао прелеп гол. Прво је предриблао пар играча гостију и са неких 16 метара, мало искоса, шутнуо лопту у горњи небрањени део гола, на место где се спајају пречка и статива.  Лопта је завршила у мрежи. У 89. минуту  је Веселиновић, голман гостију, направио велику грешку. Шут који није био јак и који је ишао по средини голман је требао лако да одбрани. Лопту, коју је требао да ухвати, неспретно одбија и са неких метар од гол линије Рајковача рутински спроводи у мрежу. Вршац тада води са 4 – 1 и тако се и завршава данашња утакмица. 

Закључак је да Вршац са овом екипом заслужује виши пласман и много више бодова на свом конту али је само потребно још мало времена да се екипа боље укомпонује.

Нема коментара:

Постави коментар