недеља, 29. април 2018.

FK SLOGA Plandište : FK RADNICKI Sutjeska 2 – 3 (0 - 2)



28.04.2018
24.kolo

Vojvodjanska liga - ISTOK
Stadion :
FK SLOGA, Plandište
Gledalaca :
100
Igrač utakmice :
Maric


FK SLOGA 
Plandište
: FK RADNICKI Sutjeska
2  – 3   (0 - 2)





Sudija utakmice :
Petrovic Dejan
Vrsac
    1.  Pomoćnik :
Draca Nikola
Pancevo
    2.  Pomoćnik
Subic Jovan
Vrsac




FK SLOGA



Stevanović, Boric (Lazarevic 55.), Prica, Savkov, Nedimović (Crnogorac 81.), Vukomanovic, Selaković, Marko, Spremo, Stefanovski, Angelovski. Trener : Poznić Radovan


FK RADNICKI

Maric, Stanic, Kukolj, Ognjenovic, Radulovic, Rudnicki, Zoretic, Milosevic (Rosic 69.), Perovic, Dubljevic, Kondan (Govedarica 46.) . Trener : Gajevic Dragoljub



Golovi :
SLOGA : Selaković 70., Lazarevic 90+4 min
RADNICKI : Ognjenovic 17. i Milosevic 29. i 66.min

Žuti kartoni:
SLOGA: Prica (nesportsko ponasanje 33.), Vukomanovic (nesportsko ponasanje 34.  i Marko (bezobziran start 57.min)
RADNICKI :  Radulovic (bezobziran start 40.), Zoretic (bezobziran start 51.), Kukolj (nesportsko ponašanje 62.), Maric (nesportsko ponasanje 83.) i Perovic (nesportsko ponasanje 89.)





Sloga je na ovoj utakmici upropastila sve do sad uradjeno u ovom prvenstvu. U goste im je dosao Radnicki, klub koji se bori za opstanak. Plandistanci su sa pobedom mogli, maltene, da izbore opstanak u ovoj ligi. Medjutim, izgubili su sva tri boda a samim tim doveli sebe u nezgodnu situaciju i svaka sledeca utakmica je borba za goli zivot.
U prvom poluvremenu sok za sve na stadionu FK Sloge. Gosti vode sa 2 – 0 vec u 29.minuti. A domaci napadaci razbranili su golmana Radnickog Marica. Branio je i nemoguce, tako da plandistanci nisu mogli da dostignu visoku prednost.
U drugom poluvremenu ista slika. U 61.minuti glavni sudija je dosudio kazneni udarac protiv FK Radnicki zbog igranja lopte rukom. Maric je opet siguran. Nakon 5 minuta sutjescani povecavaju rezultat na 3 – 0 preko Milosevica.
Selakovic smanjuje rezultat u 70. minuti i daje nadu domacinima za preokret ali sve sto su uradili desilo se u nadonadi vremena kada je Lazarevic smanjio rezultat.
U sledecem kolu Sloga gostuje Radnickom u Kovinu, koji je takodje u donjem delu tabele

Нема коментара:

Постави коментар