субота, 28. април 2018.

FK PARTIZAN (Uljma) : FK DOLINA (Padina) 6 - 4 (3 – 2)

 
28.04.2018.

23.kolo
PRVA Južnobanatska Liga
Stadion :
FK PARTIZAN , Uljma
Gledalaca :
300
Igrač utakmice :
Jovanović

FK PARTIZAN (Uljma)
 : FK DOLINA (Padina)
6 - 4 (3 – 2)



Sudija utakmice :
Sarka Marjan
(Vršac)

    1.  Pomoćnik :
Subić Bojan
(Vršac)

    2.  Pomoćnik
Stupar Nikola
(Vršac)




FK Partizan:


Todorović, Tanasić, Banu, Nikolin, Jovanović (Obradović 57.), Timić, Vojnov (Banjaš 83.), Kolak, Radić,  Bogojević (Živojnov 73.), Milivojev. Trener : Dobričić Goran

FK Dolina:
Trkulja, Koren (Pau 57.), Matulja (Obrenović 46.), Rudić MIrko, Rudič Marko, Rudić Saša, Cvetanović, Ilić, Kevdžija, Mihajlović. Trener : Marijanović Nikola   

Golovi :
PARTIZAN : Vojnov 5. i 47., Jovanović 8., 10. i 52., Timić 80.min
DOLINA: Rudić Marko 35., 85. i 89., Kevdžija 39.min

Žuti kartoni:
PARTIZAN
Milivojev (bezobziran start 12.) i Timić (nesportsko ponašanje 90.)
DOLINA
Rudić Mirko (nesportsko ponašanje 12.)








U derbiju kola revija golova. Čak deset. Domaća ekipa nadmoćnija i sigurna u svojoj pobedi. Da je Partizan hit prolećnog dela pokazala je i danas protiv drugoplasirane Doline. Sa ovom pobedom uljmanci su sada na bod iza padinaca.
Svi strelci za uljmanski Partizan su se raspucali. Vukov dva a Jovanović, najbolji igrač na utakmici, tri gola je postigao.
Do desetog minuta je Partizan, maltene, nokautirao grogiranog protivnika. Čak tri gola u mreži Trkulje. U 5.minuti Vukov, 8. i 10 Jovanović. Zahvaljujući Rudić Marku u 35. i Kevdžiji 39.minuti gosti smanjuju rezultat. Samo gol prednosti je imao Partizan na poluvremenu.
U drugom poluvremenu opet su se domaći raspucali. Najpre Vojnov, pa Jovanović i na kraju Timić stavljaju tačku oko pobednika na današnjem meču. Pred kraj susreta zahvaljujući Rudić Marku, gosti ublažuju visoku prednost uljmanaca.
 

Нема коментара:

Постави коментар