субота, 28. април 2018.

OFK VRŠAC : FK BEGEJ Žitište 3 – 2 (1 – 1)

 
 
28.04.2018.

24.kolo
Vojvodjanska liga - ISTOK
Stadion :
Gradski stadioni, u Vršcu
Gledalaca
200
Igrač utakmice :
Balan

OFK VRŠAC     
: FK BEGEJ Žitište
3 – 2 (1 – 1)







Sudija utakmice :
Andrejić Igor
Bela Crkva


    1.  Pomoćnik :
Milosavljević Nemanja
Kovin


    2.  Pomoćnik :
Dobričić Vuk
Banatski Karlovac







       OFK VRŠAC





Đilčić, Blagojević B., Lukić, Rankov, Radosavljev, Vojvodić, Blagojević V. (Radak 68.), Barić, Kračunjel (Jevtić 84.), Tošić, Balan. Trener : Mijailović Nenad



FK BEGEJ



Miljević, Mijatović D., Mijatović J., Tanjga, Vukoje (Grbić 68.), Šarenac, Radenković, Barišić (Mijatović 82.), Ćurčija (Ninković 55.), Janjanin, Umićević. Trener : Jović Dragan





Golovi :
OFK VRŠAC : Kračunjel 15., Balan 78. i Tošić 87.
FK BEGEJ: Barišić 8. i Grbić 90.








Žuti kartoni:



OFK VRŠAC


Blagojević (bezobziran start 64.), Balan (nesportsko ponašanje 78.), Lukić (povlačenje za dres 85.) i Radosavljev (prigovor 90.)
FK BEGEJ
Nema
























Ofk Vršac je više nego teško došao do nova tri boda protiv veoma agilnog protivnika.  Jedan od razloga je i taj što u sastavu vrščana nije bilo standardnih. Belić, Beljin i Stanković nisu mogli da pomognu svom timu. Zbog toga je trener Mijailović morao da izvede podmladjen sastav. U jednom i drugom timu su u prvom poluvremenu bila čak po pet igrača bonusa.
U 8. minutu hladan tuš za domaće igrače. Izvanredan šut Barišića sa više od dvadeset metara. Lopta je pogodila stativu i odsela u mreži. Neobranjivo i precizno.
Nije se dugo čekalo na poravnanje rezultata. U 15. minutu Kračunjel se revanširao Barišiću. Odličan šut sa još veće razdaljine i lopta je završila iza ledja Miljevića.  
Do kraja poluvremena blaga nadmoćnost domaćih ali bez pravih prilika za postizanje pogotka. Pre svega zbog „bunkera“ gostiju iz Žitišta.
U drugom poluvremenu ista slika, sve do 78.minuta kada je odbrana Begeja napravila grešku a Balan iskoristio njihov kiks i doveo Vršac u prednost.
U 87.minuti Tošić povisuje prednost nakon ubacivanja.
Na isteku 90.minuta sudija utakmice Andrejić dosudjuje kazneni udarac protiv OFK Vršac a sigurni egzekutor sa bele tačke je Grbić.

Нема коментара:

Постави коментар