недеља, 15. април 2018.

FK JUGOSLAVIJA Jabuka : FK JEDINSTVO Vlajkovac 2 - 3 (2 – 1)




15.04.2018.
16.00 h
20.kolo
PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA
Stadion :
Fk JUGOSLAVIJA, Jabuka


FK JUGOSLAVIJA Jabuka
:  FK JEDINSTVO Vlajkovac
2 - 3  (2 – 3)





SUDIJA :
Jokić Ivan
Vršac

1. POM.SUDIJA :
Todorović Kristijan
Vršac

2. POM.SUDIJA :
Jevtić Aleksa
Vršac





FK JUGOSLAVIJA



Simjanović, Naskovski, Mitković, Stojanovski, Dakić, Angelovski, Stankovski, Dotlić, Veličković (Minić 80.), Pejaković, Stoilkovski. Trener : Kovačević Dragan


FK JEDINSTVO

Pavlov, Crnobrnja, Moskić, Birdjan, Jovanov (Guja 46.), Rakitovan, Živanov, Ivanović, Milentijević, Rošulj (Lazin 29.), Stanojlović. TRENER : Rakočević Predrag



Golovi :
FK JUGOSLAVIJA
Angelovski u 28. i 34.min

FK JEDINSTVO
Stanojlovič 18., Birdjan 47. i Guja 64.min




Žuti kartoni:
FK JUGOSLAVIJA

Dakić (nesportsko ponašanje 35.), Angelovski (nesportsko ponašanje 41.), Pejaković (bezobziran start 63.) i Veličković (bezobziran start 64.)


Jedinstvo

Lazin (bezobziran start 55.) i Guja (bezobziran start 72.)

Crveni karton:
nema


Vlajkovčani idu kući pevajući. Danas su odigrali iz keca u dvojku. Utakmica bez puno šansi a najviše zbog vetra koji je jako duvao tokom celog toka utakmice.
U prvom delu utakmice Jugoslavija je imala saveznika u vetru. Medjutim, prvi su poveli gosti preko Stanojlovića u 18.minutu. Preokret je doneo Angelovski. Sa više od 25 metara je šutnuo projektil i doneo poravnanje. Vodjstvo je opet delo Angelovskog. Ovog puta pogodak je postigao opet iz velike daljine ali iz slobodnjaka.
U drugom delu druga priča. Sada je vetar saveznik Jedinstvu. Birdjan je već u 47.minutu doneo poravnanje nakon centaršuta, a pobedu Guja. Nakon slobodnjaka odbijena lopta opet dolazi do Guje i on je pakuje u okvir gola, u mrežu domaćina.













Нема коментара:

Постави коментар