субота, 14. април 2018.

Комисија суспендовала првенство, због угрожене безбедности и притисака на службена лица и актере


 

Одлука привремене комисије ИО ФС Војводине, без фудбала на „Југу”
Привремена комисија ИО ФС Војводине за делегирање судија, делегата и вођење дисциплинског поступка у Војвођанској лиги „Југ”, именована после промене такмичарских, дисциплинских и судијских органа, донела је одлуку да се до даљњег суспендује првенство, због угрожене безбедности и притисака на службена лица и актере.
У наредном периоду, комисија ће, у сарадњи са ФС Војводине и надлежним државним органима, предузети мере неопходне за несметан наставак трке, уз примену одређених мера према одговорним лицима у клубовима, док ће одлука о наставку првенства бити донета накнадно.
 - Наредне седмице, поред састанка чланова комисије и службених лица, биће одржана Конференција клубова Војвођанске лиге „Југ” – најавио је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.
Горан Драча, заменик председника ФС Војводине, подржао је одлуку о суспендовању такмичења на „Југу”.
- Борићемо се свим средствима да заведемо ред у такмичење. Очекујемо и помоћ државних органа, на свим теренима, једноставно, мора да се игра поштено, без притисака, јер само тако фудбал има смисао – каже Драча

Преузетo из СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА


ОБАВЕШТЕЊЕ (преузето са сајта ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ)

Привремена комисија ИО ФСВ за делегирање судија, делегата и вођење дисциплинског поступка Војвођанске фудбалске лиге “ЈУГ” је на састанку одржаном 13. априла 2018. године донела  О Д Л У К У  да се суспендује првенство ВФЛ “Југ” због угрожене безбедности и притисака на службена лица и актере.
У наредном периоду Комисија ће у дејству са Фудбалским савезом Војводине и државним органима предузети потребне радње неопходне за наставак првенства. Поред тога, привремена Комисија предузеће одређене мере према одговорним лицима у клубовима.
Клубови ће бити благовремено обавештени о наставку првенства.
Председник привремене Комисије ИО ФСВ за делегирање судија, делегата и вођење дисциплинског поступка ВФЛ “Југ”
Милорад Вујачић

Нема коментара:

Постави коментар