субота, 30. септембар 2017.

REZULTATI : Vojvodjanska liga BANAT

Odigrano je nepotpuno sedmo kolo Vojvodjanske fudbalske lige - BANAT. 

Vršac Junajted je gostovao u Novim Kozarcima i uzeo je bod na teškom gostovanju. Vodili su vrščani i sa 1 - 0 i sa 2 - 1. Medjutim, Sloboda je to sve stizala, tako da je podela bodova realnan rezultat. Golove za Junajted postigli su Belić i Motorov.

 

Vodeći tim Kikinda 1909 je "isprašila" nejaki Proleter iz Banatskog Karlovca. Na ovoj utakmici videli smo 7 golova u mreži gostiju.
Begej iz Žitišta je pobedio Jedinstvo iz Novog Bečeja, koje je u prethodnim kolima "skinulo skalpove" liderima na tabeli (Vršac Junajtedu i Slobodi iz Novih Kozaraca).
Radnički iz Sutjeske je, kod kuće, izgubilo od Vojvodine 1928. Nezgodna ekipa iz Perleza postigla je tri pogotka na ovoj utakmici i popela se na treće mesto na tabeli. Zbog bolje gol razlike, na drugom mestu je Junajted.
Radnički iz Kovina beži iz opasne zone pobedom, kući, protiv Jedinstva iz Banatskog Karadjordjeva.
Takodje, i Budućnost iz Srpske Crnje današnjom pobedom ulazi u mirnije vode. 

Sutra su na programu dve utakmice. Derbi se igra u Nakovu. Dve poslednjeplasirane ekipe se sastaju. Polet dočekuje Slogu iz Plandišta. Da li će plandištanci pobediti i stići, bodovno, klubove, koji su pretedenti za ispadanje ili će sami sebi iskomplikovati mesto na vojvodjanskom istoku?
Druga je utakmica u Omoljici. Mladost dočekuje drugi klub iz Kikinde, Žak. Očekuje se pobeda domaćih za sigurniji nastavak sezone.

Нема коментара:

Постави коментар