субота, 9. септембар 2017.

FK VRŠAC UNITED : FK RADNIČKI (Kovin) 2 : 0




09.09.2017.

1.kolo
Vojvodjanska liga - ISTOK
Stadion :
Gradski Stadion Vršac


FK VRŠAC UNITED
FK RADNIČKI (Kovin)
2 – 0 (0 – 0)





Sudija utakmice :
Bogićević Mario (Zrenjanin)


    1.  Pomoćnik :
Stošić Aleksandar (Zrenjanin)


    2.  Pomoćnik
Vujanov Zdravko (Zrenjanin)






FK VRŠAC UNITED



Katanić, Blagojević B., Novakov, Beljin, Rankov, Radić, Stankov, Radosavljev, Radak (Blagojević V. 64.min), Aleksić (Ćulibrk 82.min), Belić (Jevtić 74.min).


FK RADNIČKI

Alavanja, Dinić, Čičić, Radjenović, Petrić, Djurdjević (Domonkoš 55.min), Stamenović (Rajić 60.min), Simić (Biculjević 46.min), Jonović, Arsenijević, Arsenić



Golovi :
VRŠAC UNITED : Belić 48.min i Radić 70. min




Žuti kartoni:
Vršac United

Radić 52.min (Nesportsko ponašanje), Beljin 71.min (Bezobziran start) i Radosavljev 80.min (Bezobziran start)


Radnički

Radjenović 20.min (igranje rukom), Čičić 30.min (nesportsko ponašanje) i Petrić (bezobziran start).


Na Gradskom Stadionu, po prijatnom vremenu, vršački Junajted je danas pobedio Radnički iz Kovina. Domaća ekipa je danas izašla u izmenjenom sastavu, uglavnom, zbog crvenih kartona na prethodnoj utakmici. Neki od igrača su igrali na pozicijama koji nisu njihove prirodne pozicije. Junajted je bio raspoloženiji za igru i sigurnom igrom je došla do nova tri boda. Gosti su se opredelili za „bunker“ i nisu davali Junajtedu puno da igraju, odnosno da stvaraju šanse.
Najbolji igrač utakmice je Radić Nikola. Igrač sredine terena, koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Puno je danas pretrčao, presecao napade gostiju, upišljavao i razigravao svoje igrače i , na kraju, postigao drugi pogodak na utakmici.
U prvom poluvremenu domaći su napadali a gosti se branili. Nije bilo puno šansi.
U 25.minutu Stankov je šutirao iskosa iz kaznenog prostora a golman gostiju Alavanja je vrhovima prstiju odbranio.
U 31.minutu je šutirao Radić sa 20 metara. Jako, snažno a Alavanja odbija loptu daleko od gola.
U 35.minutu gosti se proigravaju, vraćaju Alavanji loptuispred koga se isprečio Belić. Lopta dolazi do Radaka a od njega se dobija do Stankova koji sa 15 metara promašuje ceo gol.
U 42. minutu najviši u skoku, posle kornera, je Belić. Skače, udara loptu glavom a ona odlazi visoko preko gola.
0 – 0 KRAJ POLUVREMENA
Posle tri minuta u drugom poluvremenu Junajted vodi. Belić prima loptu na 20 metara od gola. Okrenuo je jednog gostujućeg igrača, drugog predriblao i sa 15 metara šutnuo u bliži ugaogola gostiju. Alavanja je loptu uspeo samo da dotakne nogom.
U 63.minutu gosti su imali najbolju šansu na utakmici i priliku da izjednače rezultat. Petrić je sa pola terena šutnuo u gol Katanića. Visoko je letela i ispred gola naglo „propala“. Udarila je u prečku, pala iza golmana domaćih, udarila ga u petu i otišla u korner.
U 65.minutu Blagojević Vladan oduzima loptu na polovini Radničkog, dodaje do Aleksića koji sa ivice šesnaesterca šutira ali vratar gostiju brani.
Radić u 70.minutu povisuje rezultat i prednost. Izlazi sam ispred Alavanje i matira ga. Loptu šalje u donji desni ugao gola.
U 76. minutu Blagojević Vladan je sa više od 10 metara šutnuo na gol Radničkog a lopta je tik iznad prečke otišla u gol aut.
2 – 0 KRAJ UTAKMICE














Нема коментара:

Постави коментар