недеља, 17. септембар 2017.

II MEDJUNARODNI GROŽDJEBALSKI FUDBALSKI TURNIR



Završen je drugi MEDJUNARODNI GROŽDJEBALSKI TURNIR , koji je održan u Pavlišu, u organizaciji OFK Banata iz Vršca. 16. i 17. sepetmbra odigrano je preko sto utakmica na pet terena. Igrali su klinci godišta 2006, 2007, 2008, 2009 i 2010. Na turniru je učešće uzelo preko pedeset ekipa. 

 Imali smo i ekipu iz inostranstva SPORT TIM iz Banja Luke (Republika Srpska – BIH). Učešće je uzeo i Fudbalski klub Rad, Super ligaš iz Beograda. Osim njih bili su i sledeći klubovi, odnosno škole fudbala : Dinamo Pančevo, Bambi Zrenjanin, Lavovi Borča, Voja Gačić Pančevo, Kinder Novi Sad, Tron Požarevac, Crvena Zvezda Nika Borča, Borac Starčevo, Arena Pančevo, Pinkum Veliko Gradište, Bačka Djurdjevo,  Nika Borča, Mladost Velika Greda, Bak Bela Crkva, Plandište Plandište, Proleter Banatski Karlovac, Vršac United, Akademija Kerver Vršac, Crvena Zvezda Pavliš, Zmajevi Vršac i domaćin Banat Vršac.

U organizacionom odboru turnira bili su CRLJIĆ Miroljub, PEČENIĆIĆ Davor i KUSICKI Savica. Osim njih, za normalno funkcionisanje turnira neophodni su bili i CRLJIĆ Katarina, MIŠEVIĆ Aleksandra i PEČENIĆIĆ BRANČIK Aleksandra.

Sudije, koje su delile pravdu na ovom turniru, su bile RAC Igor, SALAPURA Dragan, NJAGOJEV Vladimir i CRLJIC Tomislav.

-           Možemo slobodno reći da smo uspešno sproveli i završili ovaj turnir.  Svi na turniru su se ponašali veoma fer i korektno. Deca, treneri, roditelji, organizatori, sudije su bili na visokom nivou što se tiče ponašanja i korektnosti. Bilo je i radosti zbog pobede, smeha posle postignutog gola. Bilo je i plača zbog izgubljene utakmice, tuge zbog primljenog gola. Na tribinama je bilo preko 2000 gledalaca a na terenima je uzelo učešće na utakmicama preko 400 dece u toku ova dva dana. Navijalo se, radovalo, slavilo i tugovalo – rekao nam je Crljić Miroljub.

         -         Posebno trebamo zahvaliti domaćinima, pavlištanima na lepom i toplom gostoprimstvu. Iako smo mi iz Banata bili domaćini što se tiče tehničkog dela, pravi domaćini su bili ljudi iz FK Crvene Zvezde iz Pavliša. Oni  su nam ustupili igralište, svlačionice, tribine i sve ostalo što nam je bilo potrebno za orrganizovanje turnira. Još jednom VELIKO HVALA za naše prijatelje iz Fudbalskog Kluba iz Pavliša - kazao nam je Davor Pečeničić.

Нема коментара:

Постави коментар