субота, 23. септембар 2017.

FK VRŠAC UNITED : FK BUDUĆNOST (S. Crnja) 2 – 1



23.09.2017.

6.kolo
Vojvodjanska liga - ISTOK
Stadion :
Gradski Stadion Vršac
Gledalaca :
300
Igrač utakmice :
Belić Danilo


FK VRŠAC UNITED
FK BUDUĆNOST (S. Crnja)
2 – 1  (0 – 0)





Sudija utakmice :
Savanović Vladimir (Zrenjanin)


    1.  Pomoćnik :
Bogdanović Srdjan(Zrenjanin)


    2.  Pomoćnik
Tomašev Nikola (Zrenjanin)






FK VRŠAC UNITED



Katanić, Stankov, Novakov, Beljin, Rankov, Radić, Todorović (Tejin 80.min), Radosavljev, Motorov (Radak 90.min), Kračunjel (Blagojević V. 60.min), Belić.


FK BUDUĆNOST

Medić, Vasiljević, Ivančević, Topić, Aranitović (Salma 72.min), Popović, Manojlović (Ajdarić 46.min), Kozić, Jovandić, Bogić, Prokin (Korać 80.min)



Golovi :
VRŠAC UNITED : Belić 51.min i Motorov 55. min (kazneni udarac)
BUDUĆNOST : Popović 80.min




Žuti kartoni:
Vršac United

Kračunjel 52.min (Preoštar start) i Radosavljev 64.min (Bezobziran start)


Budućnost

Manojlović 13.min (preoštar start), Aranitović (bezobziran start), Vasiljevič 50.min (igranje rukom) i Bogić 54.min (bezobziran start).


Teškom mukom je danas Junajted pobedio goste iz Srpske Crnje. Iako tabela pokazuje da Budućnost ima samo 4 boda, stanje na terenu nije bilo tako. Čvrsta , snažna i odlučna ekipa iz Crnje se danas suprotstavila vrščanima. Domaća ekipa nije imala danas puno prilika za gol a da su gosti odneli bod kući ne bi bilo nezasluženo. Iz dve greške gostiju Junajtedu ostadoše tri zlata vredna boda.

12.min
Belić ulazi u šesnaesterac. Ulazi i u peterac sa loptom. Povratna na pet metara do Todorovića, koji se spetljao, petom pokušao da je šutne u gol. Bolje da je propustio loptu do Kračunjela, koji je bio u boljoj poziciji za pogodak.
26.min
Manojlović vuče loptu sa pola terena do 16 metara domaćih. Provlači loptu kroz noge Rankovu. Šutira na gol. Katanić odbija loptu, koja dolazi do Bogića. Bogić sa desetak metara šutira ali je lopta lak plen za golmana domaćih.
32.min
Ubacivanje lopte posle slobodnog udarca u 5 metara gostiju. Odbijena lopta dolazi do Novakova koji šutira na gol. Medić, jedva, vrhovima prstiju odbija loptu u korner.

0 – 0
Kraj poluvremena
51.min
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Greška odbrane gostiju. Štoperi su hteli da glavom vrate loptu jedan drugom. Medjutim, lopta dolazi do Belića i on sa 25 metara šalje loptu u nebranjeni deo mreže, pored istrčalog golmana gostiju.
53.min
Zamalo auto gol za goste. Novakov nespretno udara loptu glavom i šalje je tik iznad prečke.
54.min
Penal za domaće. Slobodan udarac izvodi sa svoje polovine Rankov. Šalje loptu, visoko, do Kračunjela, koji kao brzi voz trči sa njom u šesnaesterac i sa ledja ga ruši Bogić.
55.min
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Sa bele tačke siguran je Motorov. Golman u jednu a lopta u drugu stranu.
64.min
Opet greška odbrane gostiju. Ovaj put sa ivice 16 metara odbrana, glavom, vraća golmanu loptu, koju preseca Belić i glavom lobuje Medića. Lopta odlazi pored gola.
80.min
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Slobodan udarac za goste sa desnog krila. Ubačenu loptu u šesnesterac odbrana domaćih izbacuje pravo na nogu Popovića, koji šutira pored  Katanića u gol.
85.min
Slobodan udarac za Junajted sa ivice šesnaesterca, posle prelepog prodora Belića sa levog krila. Nanizao je tri, četiri igrača pre nego je srušen. Šut Radosavljeva iz slobodnjaka završio je pravo u ruke Medića.

2 – 1
Kraj utakmice











Нема коментара:

Постави коментар