недеља, 30. април 2017.

FK PARTIZAN Uljma - FK BUDUČNOST Alibunar

Uljmancima odgovara kiša. Kiša golova u mreži alibunaraca.



Uljma, igralište FK Partizan
29.04.2017.


FK PARTIZAN Uljma - FK BUDUĆNOST Alibunar
5 - 0 (4 - 0)


Strelci: Jezdimirović u 2.min, Jovanović I. u 8.min, Živojnov u 29. min, Banu u 44.min i Jovanović S. u 50.min (Svi Partizan)



Sudija: Milićević Vladan (Pančevo)

Pomoćnici:  Novakov Mirko (Vršac)
                  Pavić Stefan (Vršac)



FK Partizan : Atanackov B., Popov, Jezdimirović, Bežanović, Jovanović Ivan, Banu, Atanackov Jovan (Omorac 42.min), Jovanović Strahinja, Nikolin, Živojnov, Banjaš.

FK Budućnost : Zeković, Jović, Srbesku , Jovićević, Radivojev, Janković, Ružić, Brošćanc, Abramović (Radivojev 4min), Milošević, Sekulić.



Žuti kartoni

FK Partizan : Zivojnov 25.min i Atanackov 31.min (nesportsko ponašanje)

FK Budućnost : Jovićević 31. min (nesportsko ponašanje)


Crveni : -


Domaćoj ekipi je više prijala kiša i prohladno vreme. Već od drugog minuta su vodili golom Jezdimirovića. Do kraja poluvremena došli su do vodjstva od 4 gola razlike. Peti gol je pao u 50. minutu. Gosti su drugi deo počeli sa deset igrača , pošto se povredio Janković. U 48. minuti povredio se i Srbesku, tako da su igrali , tada, sa devet igrača. U 50. minut Sekulić je napustio igru zbog povrede. U 58. minuti je Ružić napustio igru, takodje, zbog povrede. Pošto su ostali sa manje od sedam igrača, sudija utakmice je odsvirao kraj. U Uljmi se , zbog tog razloga, igral samo 58 minuta.


Нема коментара:

Постави коментар