понедељак, 24. април 2017.

FK CRVENA ZVEZDA Pavliš – FK POLET Izbište



LOKALNI (čitaj VRŠAČKI) DERBI NA RAVNE ČASTI



Pavliš, igralište FK Crvena Zvezda
23.04.2017.



FK CRVENA ZVEZDA Pavliš – FK POLET Izbište
2 - 2 (0 – 2)


Strelci: Karanović (60min.) i Kojić (70. min) za Zvezdu, a Ilić (22.min) i Kračunjel (39. min) za Polet



Sudija: Subić Jovan

Pomoćnici:  Subić Bojan
                  Jevtić Aleksa (svi Vršac)



FK Crvena Zvezda : Veselinović A., Veselinović V., Ratković, Radić, Čejić, Kojić, Drndarski, Ilić, Gvozdenov, Tolanov (Mesaroš 49.min), Karanović (Simić 72.min).

FK Polet : Pečenović, Dubičanin, Petrović, Ilić, Milunov (Brankov Marko 78.min), Ranimirov, Kračunjel, Stojanov, Brankov Milan, Brankov S., Dimitrijević.



Žuti kartoni

FK Crvena Zvezda : Radić (8. min.) i Mesaroš (75. min) – obojica prigovor

FK Polet : Brankov S.( povlačenje za dres 33.min), Ranimirov (nesportsko ponašanje 52.min), Milunov (bezobziran start 65.min) i Stojanov (bezobziran start 81.min)


Crveni : -


U Pavlišu se odigrao lokalni, vršački derbi. Nerešen rezultat je bio konačan rezultat. U prvom poluvremenu bio je bolji Polet, koji je vodio 2 – 0.  Pavlištani se nisu videli i nisu ni jednu šansu za gol stvorili.
U drugom delu susreta sve se okrenulo naopačke. Zvezda je zaigrala zrelije, organizovanije. Dala je dva gola a mogla je još toliko. Stvarala je šanse ali nije uspela da nokautira grogiranog  protivnika. Izbištanci, u drugom poluvremenu, nisu mogli da se prepoznaju. Kao da su drugi, slabiji tim ubacili u igru.
Oko 150 gledalaca uživalo je u ovoj fudbalskoj predstavi. Veoma su bučno ali i korektno bodrili svoju Zvezdu. Moramo i pohvaliti delegata na ovoj utakmici , Tešić Sašu, koji je svoj posao odradio korektno i autoritativno.
-                     - Čak na pet igrača nisam mogao da računam za utakmicu protiv Poleta. Tadić, Delkić, Miok su jedni od nosioca igre u Zvezdi i danas nisu mogli da igraju. Ovako oslabljeni dobro smo i odigrali protiv veoma kvalitetne ekipe iz Izbišta. Pred kraj utakmice mogli smo i da preokrenemo rezultat u našu korist ali nam je u tim trenucima sreća okrenula ledja – rekao nam je pomalo razočaran trener domaćih Blagojević

Нема коментара:

Постави коментар