понедељак, 5. март 2018.

Vesti iz OFK VRŠAC

4.mart
Mlađi pioniri OFK Vršac odigrali su prijateljsku utakmicu. Gostovali su u Beogradu ekipi Voždovca. Utakmica je odigrana na popularnom krovu Tržnog centra "Stadion" pod svetlošću reflektora. U izjednačenoj utakmici rezultat je bio 1:1. Strelac za naše dečake bio je Ognjen Milićević.
Фотографија корисника OFK Vršac
1.mart
U Milenijumu je odigrana revijalna utakmica između OFK Vršac i Rukometnog kluba Mladost. Odigran je neobičan prijateljski meč u kome je prvo poluvreme odigrana fudbalska utakmica, a u drugom delu rukometna utakmica. Fudbaleri su očekivano pokazali bolje fudbalsko umeće i pobedili rezultatom 7:1. Igrači Mladosti su takođe očekivano bili bolji na svom polju i savladali fudbalere rezultatom 17:15.
Na ovoj utakmici je pobedilo prijateljstvo vršačkih sportista. Ovom prilikom želimo da oba kluba ostvare svoje ambicije u nastavku svojih takmičenja.
 
 25. фебруар
Kadetska ekipa OFK Vršac nastavila je sa pripremnim utakmicama. U protekloj nedelji odigrane su dve utakmice protiv starijih uzrasta. Prvo su u sredu odmerene snage sa omladincima BAK-a u Beloj Crkvi. U veoma dobroj utakmici favorizovani domaćini slavili su rezultatom 2:1. Juče je u Vlajkovcu odigrana utakmica protiv seniorske ekipe vlajkovačkog Jedinstva, člana Prve južnobanatske lige. Rezultat je bio 5:3 za domaćina, a treba istaći da su naši kadeti na poluvremenu imali prednost od 0:2
24. фебруар
Prvi poraz igrača OFK Vršca u pripremnom periodu. Na Carevoj ćupriji u Beogradu domaćo BASK savladao je našu ekipu 2:0. Iako nekompletni naši igrači su pružili dosta dobru partiju. Domaći igrači su postigli golove u 3. i 47.min. Najbolje prilike za OFK Vršac imali su Sava Balan i Stefan Tošić koji su uzdrmali stativu BASK-ovog gola. Bila je ovo poslednja pripremna utakmica. 


Нема коментара:

Постави коментар