среда, 28. март 2018.

Druga Futsal liga

У Другој футсал лиги, Ивањица је потврдила место на врху победом у Пожаревцу 4:3 (2:1), а домаћина сада само два бода деле од деветог места, које води у нижи ранг такмичења.

У утакмици 17. кола Друге футсал лиге која је одиграна у недељу, Врање – Винтер спорт, дуелу две екипе које имају прволигашке амбиције, пред око 500 гледалаца, није било голова, али јесте једно искључење. На трибине је послат представник гостију Бојан Шћекић у 37. минуту, како је забележено у записнику, због уласка у терен за игру и неспортског понашања.

Шестим тријумфом у последњих седам кола Економист више није један од главних кандидата за испадање, већ екипа која може да размишља и о баражу за виши ранг такмичења. Београђани су данас били бољи од Форума резултатом 3:1 (2:0), па су Вршчани доспели у незавидну позицију, одмах иза раније отписаних Пут инжињеринга и Викинга.

Сопот се опоравио од изненађујућег ремија на домаћем терену почетком ове недеље и победом у Горњем Милановцу резултатом 6:3 (3:1), у утакмици 17. кола, дошао у позицију у којој може бар мало лакше да дише када је реч о борби за опстанак, али и такву да поново може да размишља и о пласману у елитни ранг. Са друге стране, после пораза у четвртфиналу Купа Србије, Металац Колорадо је уписао још један, овај пут у борби за бодове у Другој футсал лиги, у којој тако из последња четири дуела има само један бод.


Нема коментара:

Постави коментар