недеља, 18. март 2018.

Proleter (BK) - Sloga (PL) 3 - 2 (1-1)

Banatski Karlovac - Stadion Proletera. Gledalaca 150. Sudija : Nikola Topolić (Žitište). Strelci : Milošević (iz penala) u 14., Mitić u 60. i Tomić u 69. za Proleter. Spremo u 19. i Lazerević u 54. za Slogu.

Proleter : Živanović, R. Jevtić, Mladenović, Mitić, Nastanović, Milošević, Ćirić, Đorđević, Tomić (Pobra), Rakić (Mošesku), Karaklić.

Sloga : Zagorac, Kerkez (Crnogorac), Prica, Oldja, Vukomanovićć, Selaković, Lazarević, Spremo, Stefanovski (Nedimović), Angelovski, Koruga.

Karlovčani su već u 14. minutu pesle šuta iz penala Dejana Miloševića došli u vodjstvo, neko od gostujućih igrača je u kaznenom prostoru igrao rukom. Domaćini su se malo opustili, činilo im se da im je pobeda zagarantovana, ali Milan Spremo se izdvojio ispred igrača obe ekipe i sa leve strane ubacio liptu u mrežu Proletera. 
Nedugo posle početka drugog dela , u 54.minutu Dejan Lazarević je iz okreta šutirao, lopta je završila u golu domaćina i tako su gosti prešli u vodjstvo.
Nenad Matić je iz pozadine u 60.minutu uputio snažan šut i lopta je završila u mreži gostiju. Posle šuta sa korner linije ispred gola gostiju je bila gužva u kojoj se najbolje snašao kapiten Proletera Saša Tomić, u 69.minutu ubacio je loptu u mrežu Sloge.
R. Jovanović

Preuzeto iz SPORTSKOG ŽURNALA

Нема коментара:

Постави коментар