недеља, 22. октобар 2017.

FK SLOGA Plandište : FK RADNIČKI Kovin





21.10.2017.

10.kolo
Vojvodjanska liga - ISTOK
Stadion :
FK SLOGA, Plandište
Gledalaca :
150
Igrač utakmice :
Selaković


FK SLOGA Plandište
: FK RADNIČKI Kovin
4  – 2    (4 – 0)





Sudija utakmice :
Belić Dušan (Zrenjanin)


     1.  Pomoćnik :
Jocić Mladen


     2.  Pomoćnik
Petrović Zoran






FK SLOGA



Zagorac, Prica, Nedimović, Vukomanović (Marko), Lazarević (cvetičanin), Crnogorac (Spremo), Oldja, Angelovski, Koruga, Selaković, Stefanovski.


FK RADNIČKI

Alavanja, Dinić, Radjenović, Petrić, Djurdjević, Arsenić (Stamenković), Simić, Jonović, Deliblaćanin (Ranković), Arsenijević (Milenković), Dinić.



Golovi :
SLOGA : Lazarević 8.min, Selaković 23., 25. i 44. min
RADNIČKI : Jonović  48.min i Dinić 52.min




 

















Sloga je ovom pobedom pobegla sa dna tabele. Sada je na desetoj poziciji. Kovinci su trenutno na dvanaestom mestu i za oba kluba slede utakmice za grčevitu borbu za opstanak u ovom stepenu takmičenja.
Plandištanci su sva četiri gola postigli u prvom poluvremenu i tada se znao konačan pobednik. Prvi pogodak je pao već u osmom minutu. Korner izvodi Lazarević za domaće. Izbijena lopta opet dolazi do njega i on, iskosa, sa dvadeset metara pogadja za vodjstvo. U 23. minutu golman gostiju loše ispucava loptu. Selaković to koristi i Sloga vodi sa 2 – 0. Lazarević u 25.minutu preseca akciju gostiju. Nesebično pronalazi Selakovića koji se drugi put upisuje u strelce. Strelac četvrtog gola za Slogu je , opet, bio Selaković, na dodavanje Stefanovskog. Het trik Selakovića.
U drugom poluvremenu grešku domaće odbrane koristi mladi Jonović i smanjuje rezultat na 4 – 1. Koji minut kasnije Dinić koristi nesprazum igrača domaćina i ujedno postavlja konačan rezultat.

Нема коментара:

Постави коментар