уторак, 24. октобар 2017.

Слобода - Полет 1:0 (0:0)

Победа за врх табеле


lopta tanjug.jpg

НОВИ КОЗАРЦИ: Стадион „Илија Пантелић”, гледалаца 300, судија: Јонић (Кикинда), стрелац: Цвијановић у 54. минуту.
СЛОБОДА: Митровић, Д. Марковић 7, О. Ћулибрк 7, Цвијановић 8, Узелац 6, Гавриловић 7, Ж. Попов 6, Коцкар 6 (Мајкић 6), Војводић 7, Вокић 7, Пашић 6 (Галић 7).
ПОЛЕТ: Ковач 7, Н. Зорић 6, Адамовић 6, Драганов 7, Гавранчић 6, Буцало 6, Миличић 6 (Сабљић 6), Барбат 7 (Велемиров), Јарић 6, Инђић 6 (У. Зорић), Сакал 6.
Фудбалери новокозарачке Слободе теже него што се то очекивало на свом терену у општинском дербију против Полета из Накова остварили минималну победу и она им је донела прво место на табели. Очекивали су домаћини да ће лако изађи на крај са „фењерашом” Полетом, али сва њихова настојана у првих 45. минута игре нису била реализована. У наставку игре фудбалери Слободе опасно су запретили, имали прилику, али лопта је погађала пречку или стативу и одбијала се у поље. Ипак, у 54. минуту радовали су се домаћи играчи. Милан Војводић извео је седми корнер, лопта је набачена на петерцу гостију, а главом ју је скренуо према стативи бек Марковић при чему је одлично реаговао Петар Цвијановић и постигао ефектан погодак.
Два минута после тога и гости су опасно запртили искористивши грешку домаће одбране, али је лопта одбијена завршила своју путању преко пречку у корнер. До краја сусрета домаћин се испромашиовао, али на крају је био задовољан са освојена три бода.

М. Секулић

Нема коментара:

Постави коментар