уторак, 24. октобар 2017.

ЖАК - Будућност (СЦ) 0:3 (0:1)


КИКИНДА: Стадион Вашариште, гледалаца око 400, судија: Мрђан (Панчево), стрелци: Кораћ у 31. Салма у 81. и Н. Ковачевић у 90. минуту. Жути картони: Ратко, Кочиш, Марчета, Д. Кнежевић (ЖАК). Црвени картон: Чекић (ЖАК).

ЖАК: Хајровић 6, Важић 6, Марчета 7, Фејеш 6, Кочиш 6, Ивановић 6, Пекић 6, Д. Кнежевић 6, Ратко 7, Иг. Фућак 6, Ружић 6 (Гавранов 6), Д. Фућак 6.
БУДУЋНОСТ: Медић, Васиљевић 7, Г. Грујић 7, Топић 8, Кораћ 8, Аранитовић 8 (Н. Ковачевић), Поповић 7, Манојловић 7 (Стојчић), Козић 7 (Салма 7), Ајдарић 7, Богић 7.

Далеко искуснија екипа Црњана стварала је прилике и наговестила је да ће прва повести и у томе је и успела у 35. минуту када је Аранитовић одлично са саме корнер линије набацио лопту на петерац, а Ђорђе Кораћ је из близине погодио циљ.
У последњим секундама надокнаде првог дела игре судија Мрђа из Панчева, који је доста сецкао игру, досудио је престрого на центру прекршај за госте. Бурно је реаговао домаћи капитен Армадо Чекић, прво је добио жути, а потом и други па је тако морао да напусти терен, а судија означио крај првог дела игре.
Са играчем више Будућност је била надмоћнија, а домаћин ретким нападима покушавао да стигне до изједначења. У 81. минуту поново је набачена лопта на петерац домаћина, а резервиста Владимир Салма је погодио циљ. У самом финишу Немања Ковачић оштрим ударцем из непосредне близине савладао је голмана домаћина.
М. С.

Нема коментара:

Постави коментар