уторак, 31. октобар 2017.

ОФК Кикинда - Вршац јунајтед

Након сусрета фудбалери Кикинде су бурно прославили победу, чак су и тренера Слободана Живкова бацали у вис.

fudbal
Фото: Dnevnik.rs

ОФК Кикинда - Вршац јунајтед 3:1 (1:1)

КИКИНДА: Градски стадион, гледалаца око 300, судија: Бикић (Зрењанин). Стрелци: Ђукић у 42. и 90. Спахић у 94.  за Кикинду, а Белић у 39. минуту за Вршац јунајтед. Жути картони: Красин, Китановић, Илић, Ђукић, Кресоја (ОФК Кикинда), а Белић, Крачунет, В. Благојевић (Вршац Јунајтед).
ОФК КИКИНДА: М. Вукобрат 7, Штеванов 7, Иветић 8, Спахић 7, Кресоја 7 (Шћепановић), Илић 7, Китановић 7, Красин 7 (Утржен), Ђукић 8 (Ћирић), Црномарковић 7, Д. Вукобрат 7.
ВРШАЦ ЈУНАЈТЕД: Катанић 6, Новаков 6, Бељин 6, Ранков 7, Радић 6, Алексић 7, Радосављев 5 (Б. Благојевић 6), Белић 7, В. Благојевић 6, Крачуњет 7, Моторов 5 (Станков).
Све до 39. минута око 300 навијача по хладном временом није видео ниједан погодак, а потом су гости испод вршачких планина повели. Изведен је слободан ударац са саме ивице казненог простора, лопта је у живом зиду погодила у врат капитена домаћина Црномарковића, одбила се до Белића који је постигао погодак.
Бунили су се домаћи фудбалери сматрајући да су гости морали да прекину акцију јер је Црномарковић остао да лежи, али  ништа није вредело. После неколико минута меч је настављен,  а домаћин је успео да поравна резултат. Стрелац је био Небојша Ђукић који је лопту са осам метара сместио у мрежу голмана гостију Катанића.
И у другом делу Кикинђани су били бољи, али су голове постигли тек у финишу меча, када је поново Ђукић погодио гол. А у надокнади времена полсе неуспеле контре Вршчана, Марко Спахић је решио све дилеме.       
М. С.

Нема коментара:

Постави коментар